Ensi viikolla ilmestyvä Forza Horizon 5 -peli sai tyylikkään näytellyn trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Ensi viikolla ilmestyvä Forza Horizon 5 -peli sai tyylikkään näytellyn trailerin

Forza Horizon 5

on julkaisemassa odotettua seuraavaa Horizon 5 -peliä ensi viikon torstaina marraskuun 11. päivä. Nyt pelistä on saatu vauhdikas uusi näytelty traileri, jonka voit katsoa alta.

Videolla nähdään näyttelijä Cristo Fernándezin ja kolumbialaisen laulaja Karol G:n lisäksi klassiset BMW ja kuplavolkkari, sekä hieman tuoreempi Ford Bronco.

Horizon 5 -peli ilmestyy Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle marraskuun 11. päivä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022

Cyberpunk 2077

2077 -pelin julkaisusta tulee pian kuluneeksi vuosi ja peliä on korjattu ontuneen julkaisun jälkeen vaihtelevaan tahtiin. Nyt kehittäjä CD Projekt REDin toimitusjohtaja Adam Kiciński on kertonut antamassaan haastattelussa pelin tulevista päivityksistä.

Syyskuussa ilmestynyt 1.31 -päivitys tulee olemaan viimeinen mitä peliin saadaan tämän vuoden puolella. Sen lisäksi kehittäjä tulee hyppäämään version 1.4 yli ja ensi vuoden alussa peliin saadaan merkittävämpi 1.5 päivitys.

2077 -peli on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, X ja S sekä One -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee alkuvuodesta 2022.

Kommentoi