Ensimmäinen Wasteland julkaistaan uudelleen – katso ensimmäinen kuva uusitusta pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen Wasteland julkaistaan uudelleen – katso ensimmäinen kuva uusitusta pelistä

Wasteland

on parhaillaan työstämässä uutta versiota alunperin vuonna 1988 julkaistusta pelistä. Pelin on tarkoitus ilmestyä jo aiemmin tänä vuonna osana Wasteland 30th Anniversary -pakettia, johon kuuluu alkuperäisen pelin sekä -pelin lisäksi myös tämä uusittu versio.

Wastelandin alkuperäinen kehittäjä ja suunnittelija Brian Fargo julkaisi aiemmin kuvankaappauksen uusitusta pelistä alkuperäisen rinnalla.

InXile Entertainment on myös julkaisemassa pelisarjan kolmatta osaa myöhemmin tänä vuonna.

Nappaa luuttusi ja tuopillinen parasta olutta – The Bard’s Tale tulossa mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Nappaa luuttusi ja tuopillinen parasta olutta – The Bard’s Tale tulossa mobiililaitteille

The Bard's Tale - Warlocks of Largefearn

Wanderword on tuomassa yhdessä Xbox Game Studiosin inXile Entertainmentin kanssa palkittuun The Bard's Tale -sarjaan uuden osan mobiililaitteille.

”The Bard's Talen tuominen mobiilialustoille antaa ihmisille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden kokea tämä jännittävä seikkailu.”

sanoo Wanderwordin toimitusjohtaja Johan Strömberg

The Bard's Tale – Warlocks of Largefearn on roolipeli, joka tarjoaa sinulle tuntikausia mukaansatempaavaa pelaamista. Se vie sinut Skara Braesta pieneen eristäytyneeseen Largefearnin kaupunkiin, jossa asukkaat katoavat salaperäisissä olosuhteissa – ja on sinun tehtäväsi selvittää mysteeri. Wanderwordin ”heads-up, hands-free” -periaatteen mukaisesti peliä voi ohjata äänellä. Käytettävissä olevilla komennoilla on vastaavat painikkeet ruudulla tilanteita varten, joissa äänetön syöttötapa on parempi.

”On jännittävää nähdä, miten Wanderword on tuonut The Bard's Talen uuteen mediaan pysyen uskollisena maailmalle ja fantasialle samalla kun se on löytänyt uusia tapoja pelata. Uskomme, että kaikki tulevat todella nauttimaan Bard's Talen maailmassa pelaamisesta aivan uudella tavalla.”

Voit valita neljästä pelattavasta luokasta, joissa voit muokata hahmosi kehittyneillä alaluokilla, jotka voit avata hahmon kehittymisen kautta. Voit myös värvätä matkan varrella kumppaneita, jotka liittyvät taisteluihin ja antavat neuvoja matkallasi. Kauniisti muotoiltu taide herättää Largefearnin maailman eloon käsin kuvitetuilla kuvilla hahmoista, paikoista ja taistelusta.

Ominaisuudet:

 • Neljä ainutlaatuista luokkaa: Bard, Fighter, Rogue ja Practitioner
 • Avaa ja valitse yksi kahdesta kehittyneestä alaluokasta muokataksesi hahmoasi entisestään:
  • Bard – Troubadour & Warchanter
  • Fighter – Warden & Berserker
  • Rogue – Assassin & Sniper
  • Practitioner – Conjurer & Magician
 • Värvää ja muokkaa seuralaisia
 • Vuoropohjainen taistelujärjestelmä, joka palkitsee strategisen ajattelun
 • Pelaajan vapaudet ovat laajat kontekstisidonnaisen vuorovaikutuksen ansiosta
 • Kaunis käsin piirretty kuvitus
 • Ääniohjattu pelaajan toiminta

The Bard's Tale – Warlocks of Largefearn tulee olemaan saatavilla :lle App Storen ja Androidille Google Playn kautta.

Wasteland 3 sai viimeisen lisäosansa Cult of the Holy Detonation Kommentit pois päältä artikkelissa Wasteland 3 sai viimeisen lisäosansa Cult of the Holy Detonation

Wasteland 3

Post-apokalyptinen roolipeli 3 on saanut viimeisen lisäosansa nimeltään Cult of the Holy Detonation. Voit katsoa lisäosan julkaisutrailerin alta.

Lisäosassa fanaattiset mutantit palvovat jumalaa nimeltään Holy Detonation. Tämä ”jumala” onkin ydinräjähdys, joka on pysäytetty paikalleen edistyneen teknologian avulla. Sen voima voi tuoda virtaa koko Coloradon alueelle tai tuhota sen silmänräpäyksessä.

Samalla pelistä on saatu Colorado Collection -versio, joka nivoo kaikki pelin lisäosat sekä peruspelin yhteen pakettiin. Parhaillaan paketti on 30% alennuksessa Microsoft Store, PS Store, Steam ja GOG -kauppapaikoilla.

Wasteland 3 on saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille sekä ja -konsoleille. Peli on myös saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta PC:lle ja Xbox Cloud Gaming -laitteille.