Entiset kollegat Frendit tv-sarjasta muistelevat edesmennyttä Matthew Perrya Kommentit pois päältä artikkelissa Entiset kollegat Frendit tv-sarjasta muistelevat edesmennyttä Matthew Perrya

Matthew Perryin kuolema on järkyttänyt hänen ystäviään ja entisiä työtovereitaan. Perry löydettiin kuolleena kotinsa porealtaasta Kaliforniassa lauantaina 28. lokakuuta. Hänen kuolinsyynsä on edelleen epäselvä.

Perry oli tunnettu näyttelijä, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi Chandler Bingin roolista televisiosarjassa Friends. Perry oli mukana sarjassa sen koko 10 vuoden ajan. Hänen entiset työtoverinsa Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ja David Schwimmer julkaisivat yhteisen lausunnon, jossa he ilmaisivat olevansa ”täysin järkyttyneitä” Perryn menetyksestä.

Heidän lausuntonsa mukaan he olivat enemmän kuin vain työtovereita, he olivat perhe.

”Sanottavaa on niin paljon, mutta juuri nyt meidän on aika surra ja käsitellä tätä käsittämätöntä menetystä”, he kirjoittivat. ”Ajatuksemme ja rakkautemme ovat nyt Mattyn perheen, hänen ystäviensä ja kaikkien niiden kanssa, jotka rakastivat häntä ympäri maailmaa.”

Perryn kuolema on järkyttänyt hänen ystäviään ja fanejaan ympäri maailmaa.