Epäiltyjen määrä kasvaa – seuraava Among Us -päivitys mahdollistaa 15 pelaajan murhamysteerit Kommentit pois päältä artikkelissa Epäiltyjen määrä kasvaa – seuraava Among Us -päivitys mahdollistaa 15 pelaajan murhamysteerit

InnerSlothin kehittämä ja julkaisema -indiepeli lupaa seuraavassa päivityksessä uusia ominaisuuksia, kuten peliaulojen pelaajamäärien kasvun 15 pelaajaan ja päivitetyn visuaalisen ilmeen.

Pelin noustua yllättäen jättimäiseen suosioon on joutunut laittamaan uuden vaihteen silmään pelin kehityksessä sekä ylläpidossa. Vuonna 2018 julkaistu indiepeli saavutti huiman suosion viime vuonna pitkälti striimaajien ja sosiaalisen median ansiosta. Kehittäjä InnerSloth kuoppasi suunnitelmat pelin jatko-osasta ja ryhtyi päivittämään alkuperäistä versiotaan. Among Us onkin saanut uusia lisäyksiä matkan varrella, kuten suuri Airship -pelikartta, mutta lisää sisältöä on vielä luvassa. Pelin virallisella Twitter -tilillä julkaistiin uutisia tulevaisuuden suunnitelmiin liittyen ja seuraavan päivityksen on tarkoitus tuoda peliin kaivattuja uudistuksia.

Yleisten parannuksien sekä bugien korjausten lisäksi peliaulojen pelaajamäärää on tarkoitus nostaa viidellä, eli tulevaisuudessa murhia voi selvittää 15 pelaajan voimin. Pelaajamäärän sekä uusien värien lisäksi pelin visuaalista ilmettä pyritään päivittämään. Julkasupäivää päivitykselle ei vielä ole, mutta pitääkseen pelin suosion yllä kehittäjä pyrkii varmasti pitämään kiirettä päivityksen kanssa.

Among Us -peli on konsolien sekä :n lisäksi saatavilla mobiilipelinä, joten se onkin mainio peli pelattavaksi esimerkiksi pidemmillä matkoilla.

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä

Alkuvuodesta julkaistu -fantasiaurheilupeli on päivittynyt ja laajenee julkaisunsa jälkeen sekä uusilla ominaisuuksilla että uudenlaisilla joukkueilla. Nyt joukkuetäydennystä on tarjolla maanalaisista maailmoista, kun pahamaineinen Underworld Denizens valtaa kentät.

Kaaosta, hulluutta ja silkkaa ennakoimattomuutta on luvassa, kun kahdesta eri maanalaisrodusta koostuva tiimi syöksyy pelikentille kuljettamaan palloa ja taklaamaan kilpajoukkueen pelaajia. Tiimin muodostavat sekä vikkelät ja ketterät rottamaiset skavenit että sääntöjä usein kiertävät goblinit.

Kun kaksi näinkin epämääräistä ja hämäräperäistä pelaajaryhmittymää lyövät hynttyyt yhteen yhdessä tiimissä, on luvassa hauskoja ja arvaamattomia hetkiä fantasiapalloilun parissa!

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 on saatavilla , , Series X ja S, -konsoleille että :lle.

Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri

Beast

Puolalaisen False Prophetin tulevassa vuoropohjaisessa taktisessa -roolipelissä pelaajat voivat hypätä pääpahiksen prinssi Nicolain rooliin. Katso uusi traileri alta.

Kuningas Luriuksen adoptoima Nicolai kasvoi kruunun perilliseksi ja tottui etuoikeutettuun asemaansa, kunnes hänelle selvisin kuninkaan synkkä menneisyys. Nicolai lähtee estämään päähahmo Anton Sabbadosin tehtävää.

Pelissä sukelletaan ruton riivaamaan pimeään keskiaikaan, jossa pelaaja tekee valinnan onko tämä sankari vai hirviö. Käytätkö sisäistä petoa vai peittoatko sen?

Tarinan päähahmo on Anton Sabbados, kovaksi taistelijaksi karaistunut sotaveteraani, joka palaa kotiin vuosien vankeuden jälkeen. Kuningas-profeetta Lurius värvää hänet tehtävään taistelemaan tappavaa ruttoa vastaan.

Anton ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle matkalle ruton saastuttamien Karpaattien vuoristojen halki, missä liittolaisten, aseiden ja varusteiden kerääminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

”Beastin kehittäminen on ollut meille suorastaan mullistava kokemus. Rikomme taktisten roolipelien rajoja tarjoamalla ennennäkemättömiä pelimekaniikkoja ja rikkaan, kypsän tarinan. Yli 30 omistautuneesta ammattilaisesta koostuva tiimimme on työstänyt tämän tunnelmallisen kokemuksen huolellisesti, emmekä malta odottaa, että pelaajat pääsevät astumaan tähän monimutkaiseen, moraalisesti monitulkintaiseen maailmaan.”

kertoo Piotr Pacynko, False Prophetin perustaja.

Beast ilmestyy :lle Steamin kautta ensi vuoden puolella. Peli on myös yhteensopiva Deck -laitteen kanssa.