Epic Games Store nappasi lisää nimekkäitä pelejä yksinoikeudella – mukana Remedyn tuleva Control Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Store nappasi lisää nimekkäitä pelejä yksinoikeudella – mukana Remedyn tuleva Control

Control

Epic Games Store on haalinut jälleen uusia pelejä yksinoikeudella digitiaaliseen kauppapaikkaansa. Mukana on mm. tuleva ”Falloutin tappaja” The Outer Worlds, Assassin's Creed -luojan Patrice Désiletsin ihmisen syntyyn keskittyvä Ancestors: The Humankind Odyssey sekä kotimaisen Remedyn tuleva toimintaseikkailu Control.

Ancestors: The Humankind Odyssey -pelissä palataan ajassa 10 miljoonaa vuotta taaksepäin

Kauppaan saapuu myös ranskalaisen pelinkehittäjä Quantic Dreamin kolme viimeisintä luomusta: , sekä Detroit: Become Human. Nämä kolme nimeä saapuvat PC:lle yksinoikeudella Epic Games Storen kautta.

Epic on herättänyt paljon polemiikkia varailemalla uusia isoja pelejä yksinoikeudella. Muun muassa Ubisoftin ja 4A Gamesin ilmestyivät pelikaupan kautta aiemmin tänä vuonna, jättäen Steam-uskolliset nuolemaan näppejään.

Tässä lista Epic Games Storen tulevista peleistä:

 • Ancestors: The Humankind Odyssey (Panache Digital)
 • Afterparty (Night School Studios)
 • Control (Remedy Entertainment, )
 • The Cycle (Yager)
 • (Phoenix Labs)
 • Industries of Titan (Brace Yourself Games)
 • Journey to the Savage Planet (, 505 Games)
 • Kine (Chump Squad)
 • The Outer Worlds (Private Division, Obsidian Entertainment)
 • ()
 • (Frogwares, Bigben)
 • Spellbreak (Proletariat Inc)
 • Solar Ash Kingdom (Heart Machine, Annapurna Interactive)

Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille

Vampire: The Masquerade – Swansong

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema tuo suositun World of Darkness -pelimaailman vampyyrit myös Nintendo Switchille.

World of Darkness -pelimaailmaan perustuva ja siihen sijoittuva Vampire: The Masquerade -roolipeli on tarinavetoinen kokemus maailmasta vampyyrihahmojen silmin. Aiemmin PlayStation- ja Xbox-pelikonsoleille julkaistu roolipeli tarjoaa perinteisten pöytäpelien tapaan pelaajille erilaisia etenemisvaihtoehtoja. Siinä missä yksi pelaaja valitsee tavakseen suoraviivaisen toiminnan, toiselle vaihtoehtona saattaa olla juonittelevampi ja vaivihkaisempi lähestymistapa.

Jännitystä, toimintaa ja draamaa toisiinsa yhdistävä pelattavuus muodostaa kiehtovan kokonaisuuden erilaisten vampyyrihahmojen kautta koettuna. Lisäksi peli tuo keskiöön Bostonin suurkaupungin erilaisine ryhmittymineen, joista jokaisella on roolinsa vampyyrien edustamassa elämäntyylissä.

Pelaajan ohjattavana on kolme erilaista vampyyria, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kaikkia kuitenkin yhdistää verenhimo ja sen kurissa pitäminen. Kiehtovaan juonitteluiden verkkoon ja valtataisteluiden vyyhtiin joutuminen tekeekin tästä roolipelistä ainutlaatuisen kokemuksen.

Vampire: The Masquerade – Swansong on nyt saatavana Nintendo , , , ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille ja :lle Epic Games Storen kautta.

Hack-n-slash Soulstice ja pienoismallipeli Model Builder ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hack-n-slash Soulstice ja pienoismallipeli Model Builder ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Soulstice

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi :lle hack-n-slash peliä sekä pienoismallisimulaatiota .

Soulstice

Soulstice on viime vuonna ilmestynyt hack-n-slash seikkailupeli ammentaa Devil May Cry -pelisarjasta ja se tarjoilee nopeatempoista taistelua synkässä pelimaailmassa. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Model Builder

Model Builder on oiva peli niille kaikille, joille kotona pienoismallien parissa harrastaminen on syystä tai toisesta mahdotonta. Peli tarjoaa monipuolisia rakennus- ja maalausmahdollisuuksia. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.