Erinomainen seikkailupelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen seikkailupelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

The Entropy Centre

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän seikkailupelikokemusta ainoastaan 13,82 eurolla. Mukana on mm. scifi-aiheinen sekä viktoriaaniseen aikaan sijoittuva kauhuseikkailu . Osa pakettien tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 • Gloomwood (94% positiivinen Steamissä) on hiiviskely ja selviytymiskauhupeli, joka sijoittuu painajaismaiseen viktoriaaniseen maailmaan.
 • American Arcadia (93% positiivinen Steamissä) on FGS E3 2022 -esittelyssä nähty toimintaseikkailupeli, joka sijoittuu neo-noir-henkiseen tulevaisuuteen.
 • Ship of Fools (80% positiivinen Steamissä) on hullunkurinen meriseikkailupeli, jossa taistelet aluksellasi omituisia vihollisia vastaan.
 • Lost in Play (98% positiivinen Steamissä) on yhteistyöllinen pulmanratkaisupeli, jossa pelaaja ohjaa hahmoa toisen maailmasta käsin.
 • En Garde (93% positiivinen Steamissä) on taistelupeli, jossa miekkailu on keskeinen osa.
 • Deliver Us Mars (74% positiivinen Steamissä) on avaruusselviytymispeli, jossa tehtävänäsi on selvittää kadonneen Mars-missionin kohtalo.
 • The Entropy Centre (90% positiivinen Steamissä) on aikamanipulaatioon perustuva scifi-aiheinen pulmapeli.

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.

Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle

Nether Heroes

Arakuma Studion kehittämä on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Hiljattain ilmestynyt peli tarjoaa jännittävän yhdistelmän toimintaa, tasohyppelyä ja roguelike-elementtejä.

Nether Heroes vie pelaajat synkkien luolastojen syvyyksiin, missä vastaan tulee uhkaavia hirviöitä ja armottomia loppuvastustajia.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu:

 • Tutkimusmatkat luolastoissa: seikkaile monimutkaisilla tasoilla, joilla on omat ainutlaatuiset vihollisensa.
 • Monipuoliset aseet ja esineet: avaa ja opi käyttämään erilaisia aseita ja esineitä vihollisten päihittämiseksi.
 • Hahmon kehitys: ansaitse rahaa ja kokemusta parantaaksesi hahmoasi lepopaikoissa, joissa voit myös palauttaa terveytesi, hankkia parempia varusteita ja ostaa uusia aseita.
 • Laaja kustomointi: luo ainutlaatuinen sankari muokkausohjelman avulla, jonka avulla voit valita erilaisia skinejä tai suunnitella oman ulkoasun.
 • Areenatila: testaa rohkeutesi ja taistele loputtomia vihollisaaltoja vastaan tässä ultimaattisessa selviytymishaasteessa.

Nether Heroes tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen niille, jotka nauttivat toiminnasta, strategiasta ja roguelike-pelien haasteesta. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.