Esimakua tulevasta Mortal Kombat 1:stä tarjolla tuoreen gameplay-videon muodossa Kommentit pois päältä artikkelissa Esimakua tulevasta Mortal Kombat 1:stä tarjolla tuoreen gameplay-videon muodossa

Mortal Kombat 1

edustaa pitkäaikaisen pelisarjan veristä uutta aikakautta, ja toimittajat Marcus Stewart ja Brian Shea ovat päässeet kokeilemaan sitä viime viikonlopun online-stressitestissä.

Alla olevassa videossa toimittajat tarkastelevat pelikuvaa, joka tarjoaa hyvät näkymät testin neljän saatavilla olevan taistelijan, Liu Kangin, Sub-Zeron, Kitana ja Kenshin, liikkeisiin ja fatalityihin. Pääset myös seuraamaan näiden taistelijoiden tiimityötä kolmen Kameo-taistelijan, Kano, Sonyan ja Jaxin, kanssa.

Video katsottavissa alta:

Capcomin johtaja ehdottaa pelihintojen nousua – ”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia” Kommentit pois päältä artikkelissa Capcomin johtaja ehdottaa pelihintojen nousua – ”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia”

errori.net

Capcomin toimitusjohtaja Haruhiro Tsujimoto lausui mielipiteensä pelien tämän hetkisestä hintatasosta Tokion pelimessuilla, jonka Nikkei raportoi maailmalle.

”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia”, Tsujimoto sanoi, viitaten nouseviin kehityskustannuksiin ja tarpeeseen nostaa palkkoja.

”Kehityskustannukset ovat nyt noin 100 kertaa suuremmat kuin Famicom-aikakaudella, mutta ohjelmistojen hinnat eivät ole nousseet samassa suhteessa”, hän selitti. ”On myös tarve nostaa palkkoja houkutellakseen lahjakkuuksia. Koska palkat nousevat koko alalla, mielestäni yksikköhintojen nostaminen on terve liiketoimintamalli”, Tsujimoto päättelee.

on yksi kustantajista, joka ei ole vielä hyväksynyt 70 dollarin teollisuusstandardihintaa. Yhtiön suuret julkaisut tänä vuonna, kuten , Remake ja Street Fighter 6 – lanseerattiin 60 dollarin hintaan. Tsujimoton kommenteista päätellen näyttää siltä, että Capcom aikoo tarkastella peliensä hintojen nostamista.

Mortal Kombatin luoja lupaa parannuksia uusimman pelin Switch-versiolle Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombatin luoja lupaa parannuksia uusimman pelin Switch-versiolle

Vaikka ei ehkä olekaan saanut parasta mahdollista alkua Switchillä, se ei ole estänyt NetherRealm Studiosia innostamasta yleisöä siitä, mitä on tulossa tämän pitkäikäisen taistelupelisarjan uusimmassa osassa.

Sarjan ohjaaja ja toinen luoja Ed Boon mainitsi äskettäin sosiaalisessa mediassa, että tämä on vasta alkua ja paljon on vielä luvassa tällä taipaleella. Mitä tulee Switch-julkaisuun, Boon mainitsi Mortal Kombat 1:n julkaisun aikoihin, että tämä versio saisi ehdottomasti päivityksen käsittelemään siitä syntyneitä useita huolenaiheita ja ongelmia

”Olemme vasta matkan alussa #MortalKombat1:ssä. Odotamme innolla, että voimme jakaa teille, mitä on tulossa – pitkä lista Taistelijoita, kameo-esiintymisiä ja pelin ominaisuuksia!”

Mortal Kombat 1:lle on jo ilmoitettu tulevasta DLC Kombat Packista. Se julkaistaan keväällä 2024 ja siihen kuuluvat hahmot: Peacemaker, Omni-Man, Homelander, Quan Chi, Ermac ja Takashi Takeda.