F1 22 -formulapeli ilmestyy perjantaina – katso uusi julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapeli ilmestyy perjantaina – katso uusi julkaisutraileri

F1 22

Electronic Artsin ja Codemastersin odotetun 22 -peli ilmestyy vihdoin tänä perjantaina heinäkuun 1. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Samalla pelin kuskien arvostelut on julkaistu. Myös pelin My Team -tilasta on saatu lisätietoja. Tilan voi aloittaa kolmessa eri vaiheessa: Newcomer, Midway Challenger tai Championship Contender. Vaiheet helpottavat mikäli pelaaja haluaa aloittaa tyhjältä pohjalta tai kilpailla voitosta heti alkuun.

2022 -pelissä on kaikki uuden 2022 FIA Formula One World Championship -kilpailun autot ja radat, kuten uusi Miamin kilparata.

Myös fysiikanmallinnusta on paranneltu ja Race Day -pelitila tarjoilee kaksi eri vaihtoehtoa; rennompi Broadcast sekä Immersive, jossa pelaaja pääsee tekemään isoja valintoja. Pelissä on myös odotettu -tila, joka tukee Oculus Rift ja HTC Vive -laitteita.

22 ilmestyy heinäkuun 1. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. 22 Champions Editionin ennakkoon tilaavat pääsevät ajelemaan kolme päivää ennakkoon eli kesäkuun 28. päivä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla :lle.

Kommentoi