Fallout 76 -pelin Wastelanders-lisäosassa seikkaillaan raunioituneen kaupungin alla linnoitetussa autotallissa Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin Wastelanders-lisäosassa seikkaillaan raunioituneen kaupungin alla linnoitetussa autotallissa

76 -peliin ilmestyi uusia päivityksiä viime vuoden aikana. Myös -lisäosan oli alunperin tarkoitus ilmestyä viime vuonna, mutta sen julkaisu viivästyi. Bethesda jakoi hiljattain tulevasta versiosta lisätietoja, mutta ei paljastanut tarkkaa ilmestymispäivää. Se on kuitenkin ilmainen kaikille, joilla on jo 76, ja se on saatavilla kaikille pelialustoille. Wastelandersiä päästään joka tapauksessa pelaamaan myöhemmin tämän vuoden aikana, ja nyt pelistä on katsottavissa kuvakaappauksia.

Lisäosassa seikkaillaan Watogassa, tulevaisuuden kaupugissa, joka tuhoutui ydinaseiden pommitukseen. Ainoat asuttavat paikat ovat automatisoidut autotallit ja korjaamot, joiden päälle Watoga rakennettiin. Kyseiset paikat ovat myös suosittuja ryöstäjien keskuudessa.  tuo peliin sivuhahmoja, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja joiden kanssa syntyy dialogia sekä vuorovaikutusta.

Alla olevat kuvat Bethesdan julkaisemia kuvakaappauksia:

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Xbox Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Series X ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi