Fallout 76 -pelin Wastelanders-lisäosassa seikkaillaan raunioituneen kaupungin alla linnoitetussa autotallissa Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin Wastelanders-lisäosassa seikkaillaan raunioituneen kaupungin alla linnoitetussa autotallissa

76 -peliin ilmestyi uusia päivityksiä viime vuoden aikana. Myös -lisäosan oli alunperin tarkoitus ilmestyä viime vuonna, mutta sen julkaisu viivästyi. Bethesda jakoi hiljattain tulevasta versiosta lisätietoja, mutta ei paljastanut tarkkaa ilmestymispäivää. Se on kuitenkin ilmainen kaikille, joilla on jo 76, ja se on saatavilla kaikille pelialustoille. Wastelandersiä päästään joka tapauksessa pelaamaan myöhemmin tämän vuoden aikana, ja nyt pelistä on katsottavissa kuvakaappauksia.

Lisäosassa seikkaillaan Watogassa, tulevaisuuden kaupugissa, joka tuhoutui ydinaseiden pommitukseen. Ainoat asuttavat paikat ovat automatisoidut autotallit ja korjaamot, joiden päälle Watoga rakennettiin. Kyseiset paikat ovat myös suosittuja ryöstäjien keskuudessa.  tuo peliin sivuhahmoja, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja joiden kanssa syntyy dialogia sekä vuorovaikutusta.

Alla olevat kuvat Bethesdan julkaisemia kuvakaappauksia:

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa Fallout 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, -resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja Fallout on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa ja Westworld sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi Fallout 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi