Fallout 76 -pelin Wastelanders-lisäosassa seikkaillaan raunioituneen kaupungin alla linnoitetussa autotallissa Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 76 -pelin Wastelanders-lisäosassa seikkaillaan raunioituneen kaupungin alla linnoitetussa autotallissa

-peliin ilmestyi uusia päivityksiä viime vuoden aikana. Myös Wastelanders-lisäosan oli alunperin tarkoitus ilmestyä viime vuonna, mutta sen julkaisu viivästyi. Bethesda jakoi hiljattain tulevasta versiosta lisätietoja, mutta ei paljastanut tarkkaa ilmestymispäivää. Se on kuitenkin ilmainen kaikille, joilla on jo Fallout 76, ja se on saatavilla kaikille pelialustoille. Wastelandersiä päästään joka tapauksessa pelaamaan myöhemmin tämän vuoden aikana, ja nyt pelistä on katsottavissa kuvakaappauksia.

Lisäosassa seikkaillaan Watogassa, tulevaisuuden kaupugissa, joka tuhoutui ydinaseiden pommitukseen. Ainoat asuttavat paikat ovat automatisoidut autotallit ja korjaamot, joiden päälle Watoga rakennettiin. Kyseiset paikat ovat myös suosittuja ryöstäjien keskuudessa. Wastelanders tuo peliin sivuhahmoja, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja joiden kanssa syntyy dialogia sekä vuorovaikutusta.

Alla olevat kuvat Bethesdan julkaisemia kuvakaappauksia:

Activision Blizzardin pelit eivät tule Xbox Game Passiin ennen vuotta 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Activision Blizzardin pelit eivät tule Xbox Game Passiin ennen vuotta 2024

Xbox 2042

Xboxin johtaja Phil Spencer on vahvistanut, ettei Activision Blizzardin pelejä lisätä -palveluun lähitulevaisuudessa. Tiedot käyvät ilmi viimeisimmästä Xboxin virallisesta podcastista.

Vaikka monet Xbox-fanit odottivat Microsoftin lisäävän vanhempia -versioita Xbox Game Passiin heti, näin ei tule käymään. Syyt viivästykseen liittyvät osittain sääntelyprosessiin ja aiemmin tehdyistä sopimuksista. Windows Central joutui myös päivittämään raporttinsa, jossa virheellisesti odotettiin useiden uusien pelien lisäämistä palveluun kaupan vahvistumishetkellä.

Huomionarvoista on, että lisäsi 20 Bethesdan peliä Game Passiin vain kaksi päivää kaupan vahvistumisen jälkeen. Xboxin käyttäjät toivovat nyt Microsoftin valmistelevan yllätysjulkaisuja vanhoista Activisionin klassikoista moderneille laitteille.

Spencer kommentoi asiaa seuraavasti:

”Sääntelyprosessi vei niin kauan… ettemme pystyneet työskentelemään Activision Blizzardin kanssa heidän aiempien peliensä osalta. Nyt kun kauppa on saatu päätökseen, olemme aloittaneet työn, mutta se vaatii aikaa. Mielestäni Activisionin viesti X:ssä (entinen Twitter) mainitsi vuoden 2024, ja uskon sen pitävän paikkansa. Olisi mahtavaa, jos joku salainen juhlapäivitys tulisi seuraavien viikkojen aikana – mutta sellaista ei ole.”

Bethesdan tulevien pelien tietoja vuoti verkkoon – tulossa Oblivion ja Fallout 3 -uusinnot Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan tulevien pelien tietoja vuoti verkkoon – tulossa Oblivion ja Fallout 3 -uusinnot

Fallout 3

Pelijulkaisija Bethesdan tulevista peleistä on vuotanut verkkoon tietoja. Niiden mukaan yhtiöltä olisi tulossa ja -uusinnot, uusi Doom -peli sekä .

Tiedot ovat peräisin Yhdysvaltain kauppakomission ja Microsoftin välisestä oikeusjutusta, jonka yhteydessä yrityksen sisäisiä tiedostoja vuodettiin vahingossa julki. Oikeusjuttu pyrkii estämään Microsoftia hankkimasta Activision Blizzardia.

Tiedostojen mukaan tuloillaan olisi nämä pelit ja niiden suunnitellut julkaisuajankohdat:

Näiden lisäksi tuloillaan on epämääräisempiä projekteja kuten Project Kestral, Project Platinum sekä nimeämätön lisensoitu uusi IP

Listoilla on myös kovasti odotettu uusi , joka on dokumenttien mukaan tulossa jo ensi vuonna. Peli on kuitenkin vielä pahasti alkuvaiheessa ja aiempien huhujen mukaan peli ei ilmestyisi ennen vuotta 2026.