Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan

Näyttäisi siltä että on julkaisemassa jälleen uutta -pelikokoelmaa. Tällä kertaa kokoelma kulkee nimellä Legacy ja se sisältäisi kaikki pelisarjan pelit mukaanlukien Game of the Year -version.

Samoihin aikoihin kun Fallout 4 ilmestyi vuonna 2015 julkaisi Bethesda -kokoelman hienossa atomipommipakkauksessa. Kyseinen kokoelma sisälsi kaikki pelisarjan pelit neljättä lukuunottamatta.

Fallout Legacy kansi

olisi siis käytännössä sama kuin aikaisempi kokoelma, mutta sisältäisi myös Fallout 4 -pelin kaikkine lisäosineen. Viimeisin mielipiteitä jakanut ei kuitenkaan paketista löydy.

Paketille on lyöty 40 euron hintalappu ja se löytyy tällähetkellä ainakin Amazon.de -palvelusta.

Kommentoi

Ennakko: Liian aikaisin julkaistu The Waylanders lupaa hyvää vaikka on hädin tuskin pelattava Kommentit pois päältä artikkelissa Ennakko: Liian aikaisin julkaistu The Waylanders lupaa hyvää vaikka on hädin tuskin pelattava

Waylanders -tyypit jossain metsässä

Päteekö vanha sanonta, että aikainen lintu madon nappaa? Miksei, ellei se haittaa, että madon animaatio ei toimi, mato menee yhtäkkiä maan sisään tai jumittaa linnun siivet. The Waylanders julkaistiin 16. Kesäkuuta Steam Early Accessissa, jotta pelaajat pääsevät kokeilemaan vielä työn alla olevaa peliä. Se miten työn alla peli on, tuli pienenä yllätyksenä.

The Waylanders on Dragon Age -peleistä innoituskensa saava kolmannen persoonan roolipeli, jossa on piirrosmaiset hahmot. Sen taisteluissa voi normaalin taktikoinnin lisäksi muodostaa useamman pelaajan tai hahmon muodostelmia, joka joko helpottaa tai mutkistaa taistelua entisestään. Omalla kohdalla huomasin, että sillä saa säästettyä hyvin energiaa talsiessa kohti ensimmäisen osuuden loppuvastusta.

Roolipelinä The Waylanders on todella lupaava genreä uudistavien mekaniikkojensa ansiosta, hahmot vaikuttavat mielenkiintoisilta ja maailma eläväiseltä, mutta keskeneräisyyden takaa näkyy pieniä ristiriitaisuuksia joista on hankala päästä yli. Pelin grafiikka ei ole niin nättiä että olisi perusteltavissa että se tahmaisi RTX2080 -näytönohjaimella varustetussa pöytäkoneessa. Keskusteluambienssi varsinkin Mourianien kylässä kuulostaa pöhköltä ja animaatioissa sekä hahmojen designissa on runsaasti toivomisen varaa. Hahmojen hampaiden tekstuurittomuus on miltei häiritsevää.

Kuten jo otsikossa mainitaan, peli on julkaistu aivan liian aikaisin. Joistain kohdista ei ensimmäisen päivityksen jälkeen pääse eteenpäin ja nyt ensimmäisen päivityksen jälkeen en pääse enää takaisin Mourianien kylään. Yksi pieni virhe siinä kohdassa kun peli opettaa käyttämään formationeja kaataa koko pelin ja näin on käynyt useasti. Hyvin oleellisia, hyvin varhaisen vaiheen animaatioita puuttuu, kuten se kun laivasta siirryttäessä ulos makaa yhtäkkiä kuningas velttona maassa.

Jos ei ihan 76 -ilmiöstä puhuta, voidaan sanoa että tällä hetkellä ei voi ennustaa edes etteivätkö asiat menisi pelin kanssa täysin päin helvettiä, mutta palaan asiaan myöhemmin, vaikkapa vuoden kuluttua asiaan. Tai aikaisemmin, jos ollaan selvästi pidemmällä. Nyt ei ole reilua edes kehittäjiä kohtaan antaa arvostelua näin keskeneräisestä työstä, mutta myöhemmin ollaan viisaampia.

Kommentoi

Huhu: Kauhuräiskintä Prey saamassa VR-version? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Kauhuräiskintä Prey saamassa VR-version?

Prey

Näyttäisi siltä, että vuoden 2017 Prey -peli olisi saamassa Playstation VR-version.

Vuoto tapahtui brittiläisen ShopTo -kauppapaikan sivuilla ja se on sittemmin poistettu listoilta. Twitter -käyttäjä Nibel onnistui kuitenkin nappaamaan kuvankaappauksen aiheesta.

Prey -pelin vuonna 2018 ilmestynyt Typhoon Hunter -lisäosa toi peliin osittaisen VR-tuen PC:llä. Lisäosassa selvitettiin pakohuoneen tyyppisiä pulmia. Nähtäväksi jää onko kyseessä koko pelin VR-versio vai ainoastaan myyntiversio, jossa on mukana myös kyseinen VR-lisäosa.

Lisäpontta vuodon paikkaansa pitävyydelle antaa myös se, että pelin kehittäjä Arkane Studios oli myös kehittämässä viime vuonna ilmestynyt Wolfenstein: Cyberpilot VR-peliä.

Kommentoi