Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan

Näyttäisi siltä että on julkaisemassa jälleen uutta Fallout -pelikokoelmaa. Tällä kertaa kokoelma kulkee nimellä Legacy ja se sisältäisi kaikki pelisarjan pelit mukaanlukien Game of the Year -version.

Samoihin aikoihin kun 4 ilmestyi vuonna 2015 julkaisi Fallout Anthology -kokoelman hienossa atomipommipakkauksessa. Kyseinen kokoelma sisälsi kaikki pelisarjan pelit neljättä lukuunottamatta.

Fallout Legacy kansi

Legacy olisi siis käytännössä sama kuin aikaisempi kokoelma, mutta sisältäisi myös Fallout 4 -pelin kaikkine lisäosineen. Viimeisin mielipiteitä jakanut Fallout 76 ei kuitenkaan paketista löydy.

Paketille on lyöty 40 euron hintalappu ja se löytyy tällähetkellä ainakin Amazon.de -palvelusta.

Kommentoi

Fallout: London -modi ilmestyy ensi vuonna – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout: London -modi ilmestyy ensi vuonna – katso uusi traileri

Fallout: London

Siinä missä 5 -peliä saadaan odottaa vielä useamman vuoden ovat aktiiviset modikehittäjät olleet aktiivisia. on nimittäin saamassa Fallout: London -nimisen modin, jonka uuden trailerin voit katsoa alta.

Nimensä mukaan modi sijoittuu post-apokalyptiseen Englantiin ja siinä päästään mm. liikkumaan erilaisten ajoneuvojen avulla. Modista löytyy mm. polkupyöriä, soutuveneitä sekä sotanorsuja.

Fallout: London -modin on määrä ilmestyä 4 -peliin ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy PC:lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi