Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan 59

Näyttäisi siltä että on julkaisemassa jälleen uutta -pelikokoelmaa. Tällä kertaa kokoelma kulkee nimellä ja se sisältäisi kaikki pelisarjan pelit mukaanlukien Game of the Year -version.

Samoihin aikoihin kun Fallout 4 ilmestyi vuonna 2015 julkaisi Bethesda -kokoelman hienossa atomipommipakkauksessa. Kyseinen kokoelma sisälsi kaikki pelisarjan pelit neljättä lukuunottamatta.

Fallout Legacy kansi

Fallout Legacy olisi siis käytännössä sama kuin aikaisempi kokoelma, mutta sisältäisi myös Fallout 4 -pelin kaikkine lisäosineen. Viimeisin mielipiteitä jakanut ei kuitenkaan paketista löydy.

Paketille on lyöty 40 euron hintalappu ja se löytyy tällähetkellä ainakin Amazon.de -palvelusta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Doom Eternal julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle 41

Doom Eternal

Odotettu seuraava Doom -peli Doom Eternal julkaisu on viivästynyt ensi vuoden puolelle. Pelin piti alunperin ilmestyä marraskuun 22. päivä, mutta pelin kehittäjä id Software kertoi tarvitsevansa aikaa peliin viimeistelyyn.

Peliin tuodaan myös ilmaisena päivityksenä Invasion -tila, jossa pelaaja voi tunkeutua toisen pelaajan peliin demonina. Myös hiljattain varmistettu Doom 64 -peli tulee olemaan kaupanpäällinen Doom Eternal ennakkotilauksissa.

Doom Eternal ilmestyy maaliskuun 20. päivä 2020 Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Nintendo Switch julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Bethesda lanseerasi Doom -vodkan Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda lanseerasi Doom -vodkan 59

Pelifirma on lyöttäytynyt yhteen Rebel Distillersin kanssa ja lanseerannut oman Doom -aiheisen vodkan. Kyseessä on Euroopan ensimmäinen peliä varten tehty vodka. Tisle kantaa nimeä Doom Bone Vodka ja pullollisen voi tilata 45 punnan hintaan.

Erikoisen vodkasta tekee sen valmistuksessa käytetyt naudan luut ja erityisesti luuydin. Vodkan maussa kerrotaan olevan umamia, voimaista tuntua sekä savuinen ja pippurinen loppumaku.

Bethesda on julkaisemassa seuraavaa Doom Eternal -peliään marraskuun 22. päivä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle että Google Stadialle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tuiskua ja taktiikkaa – Wasteland 3 sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Tuiskua ja taktiikkaa – Wasteland 3 sai uuden pelivideon 79

Alkuperäisistä -peleistä ammentava post-apokalyptinen roolipeli Wasteland 3 on saanut uuden pelivideon Kölnin Gamescom -tapahtumassa.

Joukkorahoitetun pelin tapahtuman sijoittuu post-apokalyptiseen ja jäiseen Coloradon-osavaltioon. Siinä ryhmä Desert Rangereitä yrittää jälleenrakentaa sivistyksen rippeitä.

Wasteland 3 ilmestyy ensi vuoden alussa PlayStation 4, Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle, OSX:lle ja Linuxille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi