Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout Legacy -pelikokoelma ilmestyi verkkokauppapaikkaan 97

Näyttäisi siltä että on julkaisemassa jälleen uutta -pelikokoelmaa. Tällä kertaa kokoelma kulkee nimellä Legacy ja se sisältäisi kaikki pelisarjan pelit mukaanlukien Game of the Year -version.

Samoihin aikoihin kun Fallout 4 ilmestyi vuonna 2015 julkaisi Bethesda -kokoelman hienossa atomipommipakkauksessa. Kyseinen kokoelma sisälsi kaikki pelisarjan pelit neljättä lukuunottamatta.

Fallout Legacy kansi

olisi siis käytännössä sama kuin aikaisempi kokoelma, mutta sisältäisi myös Fallout 4 -pelin kaikkine lisäosineen. Viimeisin mielipiteitä jakanut ei kuitenkaan paketista löydy.

Paketille on lyöty 40 euron hintalappu ja se löytyy tällähetkellä ainakin Amazon.de -palvelusta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen Kommentit pois päältä artikkelissa Rune II -pelin julkaisija haastoi pelin kehittäjäfirman oikeuteen 40

Rune 2

Uutisoimme hiljattain kuinka juuri julkaistun Rune II -pelin kehittäjä Human Head Studios ilmoitti yllättäen sulkevansa yrityksen. Nyt pelin julkaisija Ragnarok Game, LLC on haastanut Human Headin oikeuteen pelin hylkäämisen vuoksi.

Viikinkiaiheinen Rune II julkaistiin marraskuun 12 päivä ja Human Head Studios ilmoitti lopettavansa vain päivä sen jälkeen. Ragnarok sai tietää sulkemisesta samaan aikaan kuin kaikki muutkin, median kautta. Sittemmin selvisi myös, että oli palkannut yrityksen työntekijät uudeksi Roundhouse Studioksi.

Human Headilla oli sopimus Ragnarokin kanssa jatkaa pelin kehitystä julkaisun jälkeen, mutta Ragnarok on sittemmin joutunut kasaamaan oman tiimin jatkokehittämään peliä. Firma ei ole kuitenkaan toistaiseksi saanut pelin kehitysmateriaaleja Human Headilta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Elder Scrolls: Blades päivittyy joulukuussa – Switch versio myöhästyy ensi vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Elder Scrolls: Blades päivittyy joulukuussa – Switch versio myöhästyy ensi vuoteen 45

The Elder Scrolls: Blades

on ilmoittanut lykkäävänsä The Elder Scrolls: Blades -pelin Nintendo Switch -version julkaisun ensi vuoden alkuun.

Samalla yritys on ilmoittanut päivittävänsä ilmaisen mobiilipelinsä 1.5 -versioon joulukuun alussa. Päivitys muuttaa lähinnä pelin loottisysteemiä ja tuo odotettuna uutena lisänä PvP-tilan. Yksi suurimmista muutoksista on arkkujen ajastimen poisto. Nyt pelaajien ei tarvitse enää odottaa mitä arkuista paljastuu, vaan ne avautuvat heti.

Switch version myöhästyminen johtunee siitä että yritys haluaa viimeistellä pelikokemusta konsolilla.

The Elder Scrolls: Blades ilmestyi iOS ja Android -laitteille aiemmin tänä vuonna. Alunperin pelin piti ilmestyä vuonna 2018.

Aiemmin tänä vuonna Bethesda osti mobiilipelifirma Alpha Dogin. Yhtiö tunnetaan parhaiten Monstrocity Rampage ja Wraithborne -peleistä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna 108

Elder Scrolls Online

Elder Scrolls -maailmaan sijoittuva MMORPG -peli Elder Scrolls Online on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille ja PC:lle aina marraskuun 13. päivä asti.

Kokeilujakson päättyessä luotu hahmo on pelattavissa, mikäli ostat pelin myyntiversion, jonka hinta on sopivasti alennettu puoleen. Pelaaminen on sen jälkeen ilmaista, mutta pientä maksua vastaan saa kuukausittain uutta tavaraa pelissä.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2014, mutta se on saanut säännölliseen tahtiin uutta sisältöä. Näistä viimeisin on toukokuussa ilmestynyt Elseweyr -lisäosa, joka toi peliin Necromancer luokan ja lohikäärmeet.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi