Fallout saa oman kynä ja paperi -roolipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout saa oman kynä ja paperi -roolipelin

-sarja on saamassa oman kynä ja paperi -roolipelin tänä kesänä. Peli tulee olemaan laajennus Modiphius Entertainmentin Fallout: Warfare -pöytäpeliin.

Lisäosaa voidaan pelata omana kokonaisuutenaan netistä tulostettavilla korteilla ja Fallout: Warfare -pelin nopilla. Siinä luodaan oma joukkio -sarjan tunnetuista hahmoista ja tutkitaan joutomaata samalla mutantteja tuhoten.

on myös lanseeraamassa kahta uutta roolipeliä joista toinen on jatko-osa Fallout: Warfare -peliin ja toinen perinteisempi yhtiön omaan 2d20 -järjestelmään perustuen. Pelit ilmestyvät alustavasti ensi vuoden puolella.

 

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja Westworld sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi

Mutanttiräiskintäpeli Mutant Year Zero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Mutanttiräiskintäpeli Mutant Year Zero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Mutant Year Zero: Road to Eden

jatkaa ilmaispelien jakoa loppuvuoden ajan. Tällä kertaa vuorossa on mutanttiräiskintä Mutant Year Zero: Road to Eden.

Vuoropohjainen ruotsalainen indiepeli noudattelee UFO: Enemy Unknown, Jagged Alliance ja alkupään Fallout -pelejä. Siinä ihmiskunta on hävitettänyt itsensä maan päältä ja mutatoituneet eläinhahmot taistelevat selviytymisestä.

Voit ladata Mutant Year Zero: Road to Eden -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina 23. joulukuuta klo 18.00 asti.

Kommentoi