Fallout saa oman kynä ja paperi -roolipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout saa oman kynä ja paperi -roolipelin

-sarja on saamassa oman kynä ja paperi -roolipelin tänä kesänä. Peli tulee olemaan laajennus Modiphius Entertainmentin -pöytäpeliin.

Lisäosaa voidaan pelata omana kokonaisuutenaan netistä tulostettavilla korteilla ja Fallout: Wasteland Warfare -pelin nopilla. Siinä luodaan oma joukkio Fallout-sarjan tunnetuista hahmoista ja tutkitaan joutomaata samalla mutantteja tuhoten.

on myös lanseeraamassa kahta uutta roolipeliä joista toinen on jatko-osa Fallout: Wasteland Warfare -peliin ja toinen perinteisempi yhtiön omaan 2d20 -järjestelmään perustuen. Pelit ilmestyvät alustavasti ensi vuoden puolella.

 

Fallout 4:sen päivitys voi sisältää New Vegas aiheista sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4:sen päivitys voi sisältää New Vegas aiheista sisältöä

4:n next-gen- saattaa sisältää Fallout: New Vegas -aiheista sisältöä, kuten Bethesdan viimeaikaisesta kehitystoiminnasta käy ilmi. Fallout 4:n next-gen-päivitys julkistettiin alun perin lokakuussa 2022 PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja :lle, ja kehittäjä kertoi julkaisevansa sen joskus vuonna 2023.

paljasti aiemmin, että tämä parannettu versio vuoden 2015 pelistä tuo mukanaan suorituskykytilan pelaajille, jotka pitävät korkeammista ruudunpäivitysnopeuksista enemmän kuin parantuneesta tekstuurien resoluutiosta, sekä useita bugikorjauksia. Lopuksi vahvistettiin, että Fallout 4:n mahdollisesti vaikuttava next-gen-päivitys sisältää bonussisältöä Creation Clubin muodossa.

Tuoreemman kehityksen myötä Bethesda lisäsi SteamDB:n mukaan Fallout 4:n Steam-versioon ”newvegas2”-kuvauskannan 4. huhtikuuta. Nimestään huolimatta on erittäin epätodennäköistä, että se viittaa todelliseen Fallout: New Vegas 2 -peliin. Paljon uskottavampi selitys on, että lisäys vihjaa Creation Club -osioon, joka on omistettu New Vegas -aiheisille Fallout 4 -modeille, jotka Bethesda aikoo ottaa käyttöön tulevan päivityksen yhteydessä.

Kehittäjän päätös liittää ”newvegas2”-merkintä ei luultavasti ollut vitsi. Eikä vähiten siksi, että SteamDB paljastaa myös toisen suhteellisen tuoreen Fallout 4 -kannan nimeltä ”beta2”, jonka Bethesda loi 14. maaliskuuta. Sen nimimerkki näyttää viittaavan siihen, että kehittäjä yksinkertaisesti lisää ”2:n” kaikkien päivitykseen liittyvien kantojen nimeen.

Fallout 4 ja The Elder Scrolls 5: Skyrim ovat ainoat kaksi Bethesdan peliä, jotka ovat toistaiseksi ottaneet käyttöön Creation Club -tuen. Tämä maksullisten modien kauppapaikka saattaa olla myös osa studion seuraavan pelin tiekarttaa, vaikka vielä ei ole mitään viitteitä siitä, että Starfield todella julkaistaan Bethesdan Creation Clubin kanssa.

Äskettäin esiin tullut vihje siitä, että New Vegas -aiheiset modit tulevat olemaan osa Fallout 4:n next-gen-päivitystä, viittaa siihen, että Bethesda on edelleen hyvin tietoinen vuoden 2010 pelin kulttimaineesta. Täysimittainen jatko-osa Fallout: New Vegasille ei kuitenkaan todennäköisesti kuulu studion suunnitelmiin lähitulevaisuudessa, sillä kehittäjä on toistuvasti sanonut, että sen seuraava projekti Starfieldin jälkeen on The Elder Scrolls 6 ja sen jälkeen Fallout 5. Kun otetaan huomioon, että Bethesdan kehityssyklit ovat viime aikoina pidentyneet, Fallout-sarja saattaa joutua odottamaan uutta pääpeliä vielä vuosikymmenen.

Fallout 4 on saatavilla nyt PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle, kun taas sen next-gen-päivitys PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle on tulossa joskus vuonna 2023.

Lähde: Gamerant.com

Kolme Fallout -peliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme Fallout -peliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Fallout 2

jakaa joulun ajan ilmaiseksi pelejä päivittäin. Seuraavana vuorossa on kolme -pelisarjan ensimmäistä osaa: Fallout, sekä Fallout Tactics.

Fallout

Fallout on alunperin vuonna 1997 ilmestynyt klassinen post-apokalyptinen roolipeli, jossa pelaajat lähtevät eeppiselle matkalle etsimään pommisuojansa pelastavaa sirua petolliselta joutomaalta. Puhu, hiippaile tai taistele tiesi mutanttien, jengiläisten ja robottien lävitse. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Fallout 2

Fallout 2 on vuonna 1998 ilmestynyt jatko-osa, jossa pelaajat lähtevät metsästämään Garden of Eden Creation Kit -laitetta, jolla he voivat pelastaa alkukantaisen kylänsä. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Fallout: Tactics

on puolestaan vuonna 2001 ilmestynyt peli, joka sijoittuu samaan universumiin kuin edeltäjänsä. Mutta tarina ei jatka aiemmista peleistä ja yhden pelihahmon sijaan pelissä ohjataan Brother of Steelin sotilasryhmää. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta huomiseen joulukuun 23. päivä klo 18.00 asti.