Fallout saa oman kynä ja paperi -roolipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout saa oman kynä ja paperi -roolipelin

-sarja on saamassa oman kynä ja paperi -roolipelin tänä kesänä. Peli tulee olemaan laajennus Modiphius Entertainmentin Fallout: Warfare -pöytäpeliin.

Lisäosaa voidaan pelata omana kokonaisuutenaan netistä tulostettavilla korteilla ja Fallout: Warfare -pelin nopilla. Siinä luodaan oma joukkio -sarjan tunnetuista hahmoista ja tutkitaan joutomaata samalla mutantteja tuhoten.

on myös lanseeraamassa kahta uutta roolipeliä joista toinen on jatko-osa Fallout: Warfare -peliin ja toinen perinteisempi yhtiön omaan 2d20 -järjestelmään perustuen. Pelit ilmestyvät alustavasti ensi vuoden puolella.

 

Kommentoi

Mutanttiräiskintäpeli Mutant Year Zero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Mutanttiräiskintäpeli Mutant Year Zero ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Mutant Year Zero: Road to Eden

jatkaa ilmaispelien jakoa loppuvuoden ajan. Tällä kertaa vuorossa on mutanttiräiskintä Mutant Year Zero: Road to Eden.

Vuoropohjainen ruotsalainen indiepeli noudattelee UFO: Enemy Unknown, Jagged Alliance ja alkupään Fallout -pelejä. Siinä ihmiskunta on hävitettänyt itsensä maan päältä ja mutatoituneet eläinhahmot taistelevat selviytymisestä.

Voit ladata Mutant Year Zero: Road to Eden -pelin ilmaiseksi :lle täältä aina 23. joulukuuta klo 18.00 asti.

Kommentoi

Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout Kommentit pois päältä artikkelissa Broken Roads -roolipeli on kuin Australiaan sijoittuva Fallout

Broken Roads

Broken Roads on uusi isometrinen ja vuoropohjainen roolipeli, joka ammentaa ensimmäisistä Fallout -peleistä. Sen julkaisijana toimii Team17 ja kehittäjänä Bear Bytes.

Fallout -pelien tapaan Broken Roads sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, mutta Pohjois-Amerikan sijaan siinä seikkaillaan ydintuhon jälkeisessä Australiassa.

Pelissä ei ole varsinaisesti hahmoluokkia vaan hahmot kehittyvät erityisen moraalisen kompassin avulla. Se vaikuttaa myös pelin tarinaan. Pelin grafiikka on käsin piirrettyä.

Broken Roads saapuu PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One että Nintendo Switch -konsoleille ensi vuoden puolella.

Kommentoi