Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta? Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta?

Fallout Prime Video

Prime Videon -sarja sai fanit innostumaan piilotetun puhelinnumeron ansiosta.

Tarkkasilmäiset katsojat bongasivat Vault-Tecin puhelinnumeron mainoksesta jaksossa 6. Numeroon (213-258-2858) soittaminen tarjoaa karmean yllätyksen: huutoja ja puhelun katkeamisen. Numeroon tekstiviestin lähettäminen tuottaa kuitenkin erilaisen vastauksen, jotka voit tarkistaa alla olevista Twiiteistä:

Mikäli upotus ei näy, ota homma haltuun tämän linkin takaa.

Jotkut uskovat 33 viikon aikataulun viittaavan Vault 33:een, Fallout-universumin tiettyyn holviin. Toiset spekuloivat sen vihjaavan Fallout-franchisen uutisista – joko peleistä tai TV-sarjasta – marraskuussa (33 viikkoa huhtikuun jälkeen).

Onko kyseessä vain hauska ”easter egg” vai vihje tulevasta, jää nähtäväksi.

Fallout saapui suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Fallout -veteraanit houkuttelevat uusia pelaajia Quarry Junctioniin Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout -veteraanit houkuttelevat uusia pelaajia Quarry Junctioniin

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas on kokenut pelaajamäärän nousun hittisarjan ansiosta. Tämä uusien pelaajien vyöry on johtanut siihen, että kokeneet erämaa-asukkaat ovat harrastaneet hieman ilkikurimaista kiusaamista, kutsukaamme sitä aloitusriitiksi.

Sosiaalinen media on täynnä kyseisen pelin ”veteraaneja”, jotka ohjaavat aavistamattomia pelaajia Quarry Junctioniin, joka näyttää kätevältä oikoreitiltä kuuluisalle New Vegas Stripille. Matka Quarry Junctionille voi tuoda kuitenkin odottamattomia mutkia matkaan, koska sillä on pelottava salaisuus: se on täynnä Deathclaweja, erämaan pelottavimpia petoja.

Quarry Junction New Vegasin kartalla.
Epäonninen kohtaaminen Deathclawsin kanssa.

Nämä olennot, varsinkin Quarry Junctionilla esiintyvät suurissa määrin, muodostavat vakavan uhan jopa hyvin varustelluille hahmoille. Uusille pelaajille, joilla on vaatimaton aloitusvarustus, matka Quarry Junctioniin on käytännössä taattu kuolema. Sen maine kuolemanloukkuna on vakiintunut Fallout-yhteisössä.

Obsidianin Josh Sawyer, joka työskenteli New Vegasissa, on kommentoinut asiaa. Sawyerin mukaan paikat kuten Quarry Junction oli suunniteltu haastamaan pelaajia ja kannustamaan heitä parantamaan taitojansa ennen sinne menemistä. Hän muotoili sen ”” -lauseeksi, josta monet Fallout-veteraanit pitävät kovasti.

Fallout: New Vegas

Vaikka tämä harhaanjohtava neuvo voi vaikuttaa julmalta, se on osa Fallout-kokemusta. Samanlaisia ​​taktiikoita voivat käyttää myös pelaajat verkossa pelattavassa Fallout 76:ssa, vaikka tuo yhteisö tunnetaankin vieraanvaraisempana uusille pelaajille. Loppujen lopuksi sivilisaation mukavuudet on hylätty jo kauan ennen tapahtumia.

Fallout-tv-sarjassa ei ole vielä näytetty Deathclawseja, mutta ohjaajat ovat vakuuttaneet faneille, että ne tekevät kauhistuttavan esiintymisen kaudella 2.

Lähde: IGN

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla toukokuussa

Toukokuu on jälleen kerran hemmottelun aikaa Prime Videolla, sillä palveluun saapuu laaja kattaus uusia elokuvia ja sarjoja. Tarjonnasta löytyy romanttinen komedia The Idea of You, odotettu Clarkson's Farm kolmas kausi sekä scifi-western sarjan toinen kausi. Tässä katsaus muutamaan toukokuun kiinnostavimmista uutuuksista:

The Idea of You – 2. toukokuuta

Tämä romanttinen komedia kertoo Solènesta (Anne Hathaway), 40-vuotiaasta yksinhuoltajaäidistä, jonka elämä muuttuu täysin odottamattoman kohtaamisen myötä. Solène joutuu vahdiksi teini-ikäisen tyttärensä matkalle Coachella-festivaaleille, ja siellä hän törmää suositun August Moon -poikabändin solistiin, 24-vuotiaaseen Hayes Campbelliin (Nicholas Galitzine). Heidän välille syttyy välittömästi kipinä, mutta Hayesin supertähden asema asettaa suhteelle suuria esteitä. Solène joutuu pohtimaan, onko valmis elämään parrasvaloissa ja selviytymään paparazzien paineesta.

Clarkson's Farm 3. kausi – 3. toukokuuta

Jeremy Clarkson tunnetaan parhaiten suositusta Top Gear -ohjelmasta, mutta tiesitkö, että hän pyörittää myös omaa maatilaa Cotswoldsissa? Clarkson's Farm on viihdyttävä tosi-tv-sarja, joka seuraa Clarksonin yrityksiä ja erehdyksiä maanviljelyksen parissa. Kolmannella kaudella Diddly Squat -maatilan edessä on synkeitä aikoja. Sää on ollut ankaraa, sato on epäonnistunut ja inflaatio on nostanut kustannuksia. Jeremy joutuu kekseliäisyytensä äärimmäisille rajoille löytääkseen uusia tulolähteitä ja pelastaakseen unelmansa omavaraisesta elämästä.

Maxton Hall – The World Between Us – 9. toukokuuta

Tämä jännittävä draamasarja perustuu Mona Kastenin suosittuun Save Me -kirjaan. Maxton Hall on arvostettu yksityiskoulu, jonka kulissien taakse kätkeytyy salaisuuksia. Ruby (täysin uusi näyttelijä) todistaa vahingossa jotain, mitä hänen ei olisi pitänyt nähdä. Ylimielinen miljonääriperijä James Beaufort (täysin uusi näyttelijä) joutuu ratkaisemaan tilanteen Rubyn kanssa. Heidän keskustelunsa muuttuu vähitellen uhkauksesta romanssiksi, ja he joutuvat punomaan salaliiton oman turvallisuutensa takaamiseksi.

Outer Range 2. kausi16. toukokuuta

Scifi-western-sarja Outer Range palaa toiselle kaudelle. Wyomingin karjankasvattaja Royal Abbott (Josh Brolin) löytää omalta maaltansa mystisen tyhjyyden, joka vaikuttaa olevan portti toiseen maailmaan. Toisella kaudella Abbottin perhe joutuu kohtaamaan entistä suurempia uhkia, kun tyhjyyden salaisuus alkaa paljastua ja heidän lapsenlapsensa katoaa mystisesti.

Lisää tulevia julkaisuja toukokuulle:

  • 57 Seconds (1. toukokuuta): Jännityselokuva ihmisestä, joka herää tuntemattomasta paikasta ja hänellä on vain 57 sekuntia aikaa selvittää, missä hän on ja miksi.
  • The Last Voyage Of The Demeter (1. toukokuuta): Kauhuelokuva Draculasta ja hänen matkastaan Lontooseen.
  • The Locksmith (1. toukokuuta): Rikosdraama lukkoseppästä, joka joutuu sotkeutumaan vaaralliseen rikollisoperaatioon.
  • The Marsh King's Daughter (12. toukokuuta): Draama nuoresta naisesta, joka etsii kadonnutta isäänsä.
  • 99 (17. toukokuuta): Tositapahtumiin perustuva 99 ihmisen pelastusoperaatiosta kaivostunnelista Kolumbiassa.
  • Karusell (20. toukokuuta): Ruotsalainen kauhuelokuva, jossa eliitin Halloween-bileet muuttuvat painajaismaisiksi.
  • Die Hart 2: Die Harter (30. toukokuuta): Komedia-draamasarja Kevin Hartista, joka yrittää tulla vakavasti otettavaksi näyttelijäksi.