Fanien tekemä Resident Evil 4 HD-versio ilmestyy helmikuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Fanien tekemä Resident Evil 4 HD-versio ilmestyy helmikuun alussa

Resident Evil 4 HD Project

Fanit ovat kyhänneet kahdeksan vuoden ajan HD-versiota 4 -pelistä. Resident Evil 4 HD Project -nimellä kulkevassa projektissa on siis pelin alkuperäiset tekstuurit päivitetty täysin uusiksi, alkuperäisiä sijainteja käyttämällä.

Tämä on vaatinut melkoisen urakan sillä tekijät ovat joutuneet matkustamaan Espanjaan ja Walesiin saadaakseen parempilaatuiset materiaalit tekstuureihin.

Samalla pelistä on paranneltu tekstuurien asettelua, valaistusta sekä 3D-mallinnuksia. Fanit ovat kuitenkin pyrkineet säilyttämään pelin alkuperäisen fiiliksen.

4 ilmestyi alunperin vuonna 2005 GameCube -konsolille ja on sittemmin saanut julkaisuja lukuisille alustoille aina 2 -konsolista uudemmille PS4 ja Xbox One -konsoleille. Viimeisimmin peli julkaistiin Quest 2 -VR-laseille.

4 HD Project ilmestyy helmikuun 2. päivä ja on yhteensopiva Resident Evil 4 -pelin Steam -versioiden 1.0.6 ja 1.1.0 kanssa.

Kiitokset uutisvinkin lähettäjälle. Lähde Eurogamer.

Kommentoi

Tässä kaikki mitä Sony paljasti State of Play -tapahtumassa Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä kaikki mitä Sony paljasti State of Play -tapahtumassa

Sony State of Play

järjesti eilen kesäkuun 2. päivä State of Play -tapahtuman, jossa se paljasti tulevia pelejä, PC-käännöksiä, uusia trailereita sekä muuta. Mukana oli mm. Resident Evil 4 -uusinto, Stray -peli PC:lle sekä Spider-Man Remastered.

Voit katsoa koko tapahtuman taltioinnin alta ja erilliset trailerit alempaa.

Resident Evil 4 -uusinto

Resident Evil 4 on saamassa kuin saamassakin paljon huhutun uusinnon 5 -konsolille maaliskuun 24. päivä 2023. Pelissä Leon Kennedy suuntaa Euroopan maaseudulle etsimään Yhdysvaltojen presidentin tytärtä, kunnes kaikki menee pahasti pieleen.

Stray

Kovasti odotettu kulkukissapeli Stray on saapumassa vihdoin PlayStation -konsoleille sekä PC:lle heinäkuun 19. päivä. Pelin kehittäjä Annapurna Interactive jakoi julkaisuajankohdan uuden trailerin kera.

Spider-Man Remastered (PC)

ja Insomniac Games ovat julkaisemassa uusintoa vuoden 2018 4 -pelistä PC:lle elokuun 12. päivä. Pelissä Peter Parker tasapainottelee kaoottisen yksityiselämänsä ja taistelunsa rikoksia vastaan välillä. Peli on tulossa Steam ja Epic Games Store -palveluihin.

Capcom paljasti uuden pelivideon tulevasta Street Fighter 6 -taistelupelistä. Videolla nähdään mm. Chun-Li ja avoimen maailman seikkailua. Peli on tulossa vuonna 2023 5 ja PlayStation 4 -konsoleille.

Resident Evil Village (PSVR2)

Vuoden 2021 kauhupeli Resident Evil Village on saamassa version Sonyn uusille PSVR2 -VR-laseille. Vielä ei ole varmaa milloin kyseiset lasit ilmestyvät, mutta ne vaativat toimiakseen 5 -konsolin.

Final Fantasy XVI

Square Enix julkaisi tapahtuman aikana uuden pelivideon tulevasta Final Fantasy XVI -roolipelistä. Peli ilmestynee ensi vuoden kesällä 5 -konsolille.

Rollerdrome

OlliOlliWorld -pelin kehittäjä Roll7 ja julkaisi Private ovat julkaisemassa uutta skeittausta ja räiskintää yhdistelevää peliä Rollerdrome elokuun 16. päivä. Peli on tulossa 5 ja PlayStation 4 -konsoleille sekä PC:lle.

Tunic

Maaliskuussa PC:lle ja Xboxeille ilmestynyt zeldamainen Tunic -toimintaseikkailu on saapumassa PlayStation -konsoleille syyskuun 27. päivä.

The Callisto Protocol

Dead Space -luojan uusi peli The Callisto Protocol sai tapahtuman myötä ensimmäisen pelivideonsa. Peli ilmestyy joulukuun 2. päivä PlayStation ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle.

Season: A Letter To The Future

Kauniisti tyylitelty seikkailupeli Season: A Letter To The Future sai uuden trailerin tapahtuman myötä. Pelissä dokumentoidaan loppua ennen uuden alkua, pyöräillään kauniissa maisemissa ja selvitetään maailman salaisuuksia. Peli saapuu syksyllä 2022 PlayStation 5 ja PlayStation 4 -konsoleille, sekä PC:lle.

Eternights

Eternights on puolestaan deittailupeli johon yhdistyy taisteleminen. Pelissä pelaajien on ottaa kaikki irti elämästä ennen maailmanloppua. Tutki luolastoja, etsi varusteita, käy treffeillä ja pelasta maailma. Peli on tulossa PlayStation 5 ja PlayStation 4 -konsoleille.

No Man’s Sky (PSVR2)

Hello Games on parhaillaan kehittämässä suositusta avaruusseikkailu No Man’s Sky -pelistä versiota PSVR2 -VR-laitteille. Pelillä ei toistaiseksi ole tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Kommentoi

Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri

Resident Evil 4 VR -peli on saanut Meta Quest 2 -laseilla erityisen The Mercenaries -päivtyksen, jonka trailerin voit katsoa alta.

Hiljattaisen Meta Quest -pelitapahtuman yhteydessä julkaistu päivitys tuo peliin uutta pelattavaa kuten vihollisaaltoja syöksevän pelitilan. Mukana on myös 20 erityistä VR-tilaan suunniteltua haastetta kuten Wild West, Avast Ye Matey ja The Cover of Night. Pelaajat voivat haasteita suorittamalla ansaita uusia vaatetuksia, skinejä aseisiin sekä uusia pelitiloja.

Alunperin vuonna 2005 julkaistu peli ottaa täyden hyödyn irti virtuaalitodellisuudesta samalla hyödyntäen Oculus Touch -ohjaimia, jotka luovat täysin uudenlaisen tuntuman pelin aseisiin sekä ohjaukseen. Kehittäjä Armature Studio kertoo, että aseet ja tavarat nostetaan fyysisesti maasta. Erilaisia aseita on mahdollista käyttää molemmissa käsissä. Myös vihollisten hyökkäykset on optimoitu ensimmäisen persoona taisteluun. VR -versio käyttää pelin alkuperäisiä tasoja sekä animaatioita ehostetuilla tekstuureilla.

Resident Evil 4 VR ja The Mercenaries -päivitys on saatavilla Meta Quest 2 -laseille.

Kommentoi