Far Cry 6 päivittyi uuden vaikeustason myötä – ilmaisviikonloppu tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 päivittyi uuden vaikeustason myötä – ilmaisviikonloppu tulossa

Far Cry 6

on tuonut viimeisimmän 6 -päivityksen myötä peliin uuden Guerrilla -vaikeustason. Samalla peliin on saatu myös muita toivottuja ominaisuuksia.

Guerilla -vaikeustaso tuo peliin uutta haastetta. Vastustajat havaitsevat ja reagoivat pelaajiin nopeammin. Pelin avoimesta maailmasta löytyy aiempaa vähemmän ammuksia ja varusteita on niukemmin saatavilla. Vaikeustaso vaatii uuden pelin aloittamista ja vaikeustasoa ei voi vaihtaa myöhemmin helpompaan. Myös pelinäkymässä näytetään vähemmän tietoa, joka tuo uutta haastetta.

Päivitys tuo mukanaan myös mahdollisuuden vaihtaa ammustyyppejä suoraan aseiden valintadialogista. Pelaajat voivat nyt myös luoda omia aseistuksia. Niitä voi tehdä enintään 4 ja niihin voi valita haluamansa aseet ja varusteet. Vaihtaminen onnistuu nopeasti arsenaali-valikosta.

Kampanjan läpäistyään pelaajat voivat myös vapauttaa FND tukikohtia uudelleen vallattavaksi. Tämä tuo lisää pelattavaa päätarinan läpäisemisen jälkeiseen aikaan.

Peli on pelattavissa ilmaiseksi 24.-27. maaliskuuta. Pelin voi ladata omalle pelilaitteelle jo ennakkoon tänä iltana ja sen jälkeen nauttia seikkailusta Yaran saarivaltion upeissa tunnelmissa. Peruspelin lisäksi myös pelin lisäosat ovat pelattavissa. Peliä voi pelata sekä yksin että kaverin kanssa yhteistyötilassa.

6 on saatavilla sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle Epic Games Storen ja Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

THQ Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi