Far Cry 6 -toimintapeli esittäytyy uudella videosarjalla Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli esittäytyy uudella videosarjalla

Far Cry 6

Suosittu Far Cry -toimintapelisarja jatkuu lokakuussa odotetun jatko-osan myötä. 6 esittelee menneisiin aikoihin jämähtäneen trooppisen saaren, jota hallitsee diktaattori Antón Castillo armeijan voimin. Vastavoimana tälle on muodostunut joukko vastarintataistelijoita, jotka ovat kehitelleet aseistusta ja varusteita mitä mielikuvituksellisimmin tavoin. Esimerkkejä näistä ovat esimerkiksi auton katolla pyörivä konekivääritorni, naulapyssy, rakettireppu ja liekinheitin.

6 -pelin neliosainen Do Not Do It Yourself -videosarja esittelee hauskalla tavalla näiden varusteiden kotitekoiset versiot yhdessä Richien kanssa.

Avoimen pelimaailman toimintapeli 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä.

Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita. Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä ja S, Xbox One, 5, ja PlayStation 4 -konsoleille että PC:lle Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi