Farming Simulator 22 -farmisimulaatio sisältää yli 400 eri ajoneuvoa ja työkonetta Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -farmisimulaatio sisältää yli 400 eri ajoneuvoa ja työkonetta

Marraskuun lopulla julkaistava Farming Simulator 22 on valmistautumassa virtuaalisen maanviljelyn saloihin. Luvassa on roppakaupallla uutta tekemistä pelisarjan perinteisten viljelytoimintojen ja metsänhoidon ohella. Samoin uudet eläimet, viljelykasvit ja täysin uudenlainen pelialue odottavat pelaajaa. Mutta mitäpä olisi maanviljely ilman traktoreita, leikkuupuimureita, paalauskoneita sekä lukemattomia muita työkoneita?

Farming Simulator 22 sisältää yli 400 digitaalisesti mallinnettua kulkuneuvoa ja työkonetta, joilla oman maatilan hoitaminen sujuu lennokkaasti. Mukana ovat maailmankuulut merkit ja alan suuret nimet, kuten Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson ja New Holland sekä kotimainen Valtra. Hiljattain esiteltiin myös legendaarinen Zetor osana pelin valikoimaa. Kuten asiaan kuuluu, kaikki ajokit ja laitteet ovat mukana yksityiskohtia myöden.

Tämä tarkoittaa, että ulkomuodon lisäksi ajoneuvojen ja koneiden osat liikkuvat aidosti. Olipa kyse hydrauliikasta, avautuvista luukuista tai laitteiden nivelistä, aitous on läsnä kaikkialla.

Entistä monipuolisempi Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan 5, Series X ja S, sekä One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Fire, Nvidia Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi