Farming Simulator 22 -kisaliiga aloittaa neljännen kautensa toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -kisaliiga aloittaa neljännen kautensa toukokuussa

Farming Simulator 22

Maailman suosituimmassa Farming Simulator 22 -maanviljelypelissä alotetaan Farming Simulator League (FSL) uusi pelikausi toukokuussa.

Neljännen pelikauden verkkoturnaus järjestetään 14.-15. toukokuuta ja se esitetään suorana lähetyksenä GIANTS Softwaren -kanavalla. Tapahtuman sponsorit ja palkintopotti julkistetaan lähiaikoina.

Uudistetussa turnausversiossa pelinopeus on perusversiota nopeampi, mikä tekee kisailusta viihdyttävämpää seurattavaa ja haastaa myös kisailijat uudella tavalla. Jopa 40 prosenttia nopeampi pelinopeus erottaa jyvät akanoista, sillä reitinhaun täytyy olla tarkkaan mietittyä ja yhteistyön saumatonta, mikäli mielii pelissä palkintosijoille.

Pelin ilmainen Tournament Client -kisaversio on jo ladattavissa ja pelattavissa. Kisaversion ydin perustuu Farming Simulator 19 -pelin turnausversioon, jossa pelaajat yhteistyössä omissa tiimeissään leikkaavat ja paalaavat viljan talteen sekä toimittavat ne säilöön latoonsa. Kisaversiossa on myös mukana oma harjoitusosio, jossa uudetkin pelaajat voivat harjoitella taitojaan helposti.

on saatavilla 5, ja S, sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi