Farming Simulator 22 päivittyi erikoistuneella ajoneuvovalikoimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 päivittyi erikoistuneella ajoneuvovalikoimalla

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli on täydentynyt ensimmäisellä pelilaajennuksellaan.

Uusi 22: Antonio Carraro Pack täydentää peliä perinteikkään italialaisen valmistajan kymmenellä uudella ajoneuvolla. Antonio Carraron erikoistuneet ammattivälineet antavat pelaajille mahdollisuuden laajentaa kukoistavia viini- ja oliiviviljelmiään, jotka ovatkin mukana pelisarjassa nyt ensimmäistä kertaa.

Uudet ajoneuvolisäykset mahdollistavat ensiluokkaisen ohjattavuuden hyvinkin haastavissa erikoisolosuhteissa, joissa perinteiset traktorit eivät pysty toimimaan. Esimerkiksi Antonio Carraron traktorien kompakti erikoisrakenne yhdistettynä tiukkoihin kääntöihin ja optimaaliseen näkyvyyteen joka puolelle tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn jyrkissä rinteissä ja kapeissa tiloissa. Hyödyllisiä ovat myös kuljettajan käännettävät istuimet, joiden avulla maanviljelijät voivat vaihtaa suuntaa hetkessä.

Valikoimaan sisältyvät lippulaivamalli MACH 4 R ja sen sisarmalli MACH 2 R sekä klassinen SuperTigre 635. Muita uusia työkoneita ovat TTR 7600 Infinity, TGF 10900 R, TONY 10900 SR / TR / TTR sekä TTR 4400- ja Tigrecar 3200 -mallit.

Antonio Carraro Pack -pelilaajennus on nyt hankittavissa erikseen, jonka lisäksi latauspaketti sisältyy pelin ensimmäisen vuoden kausikorttiin.

22 on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, sekä One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi