FIFA -pelit kantavat jatkossa nimeä EA Sports FC Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA -pelit kantavat jatkossa nimeä EA Sports FC

EA Sports FC

on lopettanut yhteistyön FIFAn eli Kansainvälisen jalkapalloliiton kanssa ja tästä syystä FIFA -pelisarjan nimi tulee vaihtumaan.

Nyt pelisarjan uusi nimi on paljastettu ja tunnetaan jatkossa nimellä FC. Mikään muu ei kuitenkaan tule muuttumaan, peleissä tulee olemaan edelleen sama kokemus, pelimuodot, liigat, turnaukset, joukkueet sekä pelaajat.

Sportsin FIFA -pelisarjasta tullaan kuitenkin saamaan vielä yksi viimeinen osa myöhemmin tänä vuonna. Ensimmäistä FC -peliä voidaan odotella ensi vuoden puolella.

aikoo työskennellä jatkossa muiden julkaisijoiden kanssa ja tulossa ja tulossa onkin useampi ei simulaatioon perustuva peli. Ensimmäinen näistä tullaan lanseeraamaan tämän vuoden Qatarin Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuiden ohessa marraskuussa.

Kommentoi

F1 22 -formulapelin radat päivittyvät uusilla ohitusmahdollisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 22 -formulapelin radat päivittyvät uusilla ohitusmahdollisuuksilla

F1 22

Sportsin ja Codemastersin julkaiseman 22 -formulapelin Espanjan, Australian sekä Abu Dhabin -radat ovat saamassa päivityksiä, jotka ovat peräisin tosielämän muutoksista.

Ratoja on muokattu niin että ohituspaikkoja on enemmän ja kisoista saadaan jännittävempiä. Espanjassa radan 10-14 käännöksien ulkopuolisia alueita ja reunuksia on päivitetty.

Australiassa puolestaan koko rata on uudelleen mallinnettu LIDAR-datan pohjalta. Korkeuserot ovat nyt entistä tarkempia. Myös useampaan mutkaan on tehty muutoksia.

Abu Dhabissa Yas Marinas käännös on muokattu ja siitä on poistettu sikaani. Myös useampaan muuhun käännökseen on tehty muutoksia.

2022 -pelissä on kaikki uuden 2022 FIA Formula One World Championship -kilpailun autot ja radat, kuten uusi Miamin kilparata.

Myös fysiikanmallinnusta on paranneltu ja Race Day -pelitila tarjoilee kaksi eri vaihtoehtoa; rennompi Broadcast sekä Immersive, jossa pelaaja pääsee tekemään isoja valintoja. Pelissä on myös odotettu VR-tila, joka tukee Oculus Rift ja Vive -laitteita.

22 ilmestyy heinäkuun 1. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. 22 Champions Editionin ennakkoon tilaavat pääsevät ajelemaan kolme päivää ennakkoon eli kesäkuun 28. päivä.

Kommentoi

Kisahuuma tiivistyy – NHL 22 -peli sai MM-kisojen aidot pelaajarosterit Kommentit pois päältä artikkelissa Kisahuuma tiivistyy – NHL 22 -peli sai MM-kisojen aidot pelaajarosterit

NHL 22

EA SPORTS on julkistanut, että NHL 22 -pelissä voi nyt pelata IIHF:n aidoilla MM-kisajoukkueilla. Pelin hiljattaisen päivityksen myötä lätkäfanit ympäri maailman voivat nyt ensimmäistä kertaa koskaan uppoutua MM-kisahuumaan pelaamalla NHL 22:ssa autenttisella turnausrakenteella ja ajantasaisilla MM-kisajoukkueilla.

Suomessa tänä vuonna pelattavat jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut käynnistyvät huomenna perjantaina 13. toukokuuta. Kisojen kunniaksi NHL 22 -peliin tuotu pelaajarosteripäivitys kattaa kaikki MM-kisoihin osallistuvat maajoukkueet. Jo aiemmin tänä vuonna EA SPORTS lisäsi NHL 22 -peliin MM-kisojen aidon turnausrakenteen.

NHL 22 on lisäksi tullut saataville EA Play -palveluun. Uusimman EA SPORTS NHL -pelin ja aidot jääkiekon MM-kisat voi nyt kokea Playstation- ja Xbox -konsoleilla hintaan 3,99 €/kuukausi (tai 24,99 €/vuosi).

NHL 22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille.

Kommentoi