FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen Kommentit pois päältä artikkelissa FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen

FIFA 22

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa kuinka Sportsin ja :n yhteistyö FIFA -pelisarjan osalta saattaa tulla päätökseen. Nyt asia näyttäisi olevan virallista, sillä FIFA on julkaissut eli Kansainvälinen jalkapalloliitto on julkaissut oman tiedotteen aiheesta.

kertoo viestissään, että se aikoo laajentaa horisonttia pelien ja kehittäjien osalta. FIFA nosti lisenssimaksujaan ja pyysi seuraavasta neljästä kaudesta yli miljardi dollaria. Aiemmin on maksanut nimestä lisenssimaksuja 150 miljoonaa dollaria vuodessa.

rekisteröi aiemmin Sports FC -tavaramerkin, joka saattaa komeilla kehittäjän seuraavan pelin kannessa ensi vuonna.

Pelisarjan viimeisin osa on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo

Battlefield 2042

ja DICE ovat julkaisemassa odotettua Battlefield 2042 -peliä marraskuun 19. päivä ja nyt pelin täysin uudesta Portal -pelitilasta on saatu uusi esittelyvideo.

Portal -pelitilassa pelaajat voivat palata aiempien Battlefield -pelien kuten Battlefield 1942, sekä Battlefield 3 tuttuihin taisteluihin ja muokata niitä myös oman maun mukaan.

Varsinaisia omia karttoja pelitilassa ei voi tehdä, mutta pelaajat voivat sekoittaa uuden Battlefield 2042 sotilaita, aseita sekä ajoneuvoja aiemmin mainittujen pelien tutuilla kartoilla 128 pelaajan voimin.

Pelistä löytyy myös Hazard Zone -pelitila, joka muistuttaa Hunt: Showdown -peliä. Pelaajien pitää taistella joukkueina toisiaan vastaan varastaakseen tietoja ja pakenemalla alueelta elävänä. Luonnollisesti pelistä löytyy myös battle royale -pelitila Firestorm.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet. Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

Battlefield 2042 ilmestyy marraskuun 19. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi

Tältä tuleva Battlefield 2042 -peli näyttää PC:llä kaikilla herkuilla höystettynä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä tuleva Battlefield 2042 -peli näyttää PC:llä kaikilla herkuilla höystettynä

Battlefield 2042

EA ja DICE ovat julkaisemassa odotettua Battlefield 2042 -peliä marraskuun 19. päivä ja nyt pelistä on saatu uusi traileri, jolla peli nähdään PC:llä pelattuna RTX ja DLSS -herkuilla höystettynä.

Videolla peli nähdään Nvidian GeForce RTX:n näytönohjaimella sekä DLSS tuella varustettuna. Peli tukee myös Nvidian Reflex -ominaisuutta, joka parantaa pelin latenssia.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet. Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

Battlefield 2042 ilmestyy marraskuun 19. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi