Final Fantasy VII Rebirth saapuu PlayStation 5:lle ensi talvena – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy VII Rebirth saapuu PlayStation 5:lle ensi talvena – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa

Square Enixin innolla odotettu jatko-osa Rebirth, joka on jatkoa vuoden 2020 Final Fantasy VII Remakelle, lanseerataan PlayStation 5:lle helmikuun 29. päivä 2024.

Tuoreessa State of Play -esityksessä Square Enix ja PlayStation julkaisivat myös uuden, laajennetun trailerin pelistä. Siinä saamme ensimmäiset kurkistukset hahmoihin kuten Cait Sith ja Vincent Valentine. Lisäksi voimme ihastella The Gold Sauceria, hauskoja minipelejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa alkuperäisen Final Fantasy VII:n visuaalisesta tyylistä PS1:llä. Peli tarjoaa myös avarampia tutkittavia alueita, joissa pelaajat voivat ratsastaa chocoboilla, ajaa ajoneuvoilla ja segwaylla.

Uuden trailerin voit ottaa haltuun alta:

Tuttu hahmo tekee paluun Final Fantasy VII Rebirth -pelin uusimmassa trailerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Tuttu hahmo tekee paluun Final Fantasy VII Rebirth -pelin uusimmassa trailerissa

on julkaissut uuden trailerin Final Fantasy 7 Rebirthille, ja tarkkasilmäiset fanit ovat huomanneet palaavan hahmon.

Traileri esittää henkilön punaisella moottoripyörällä ajamassa sotilaiden joukon rinnalla. Tätä henkilöä vihjataan vahvasti olevan Roche, moottoripyörällä ratsastava sotilas, joka esiintyi Final Fantasy 7 Remake: Intergrade -lisäosassa.

Roche on flambooyantti ja aggressiivinen hahmo, joka tunnetaan kilpailusta Cloudin kanssa. Hän on taitava sotilas, joka ei epäröi käyttää moottoripyöräänsä taistelussa. Hänen paluunsa Final Fantasy 7 Rebirthiin ilahduttaa varmasti hahmon faneja. Uusimman trailerin voit ottaa haltuun alta:

Square Enixin innolla odotettu jatko-osa Rebirth, joka on jatkoa vuoden 2020 Final Fantasy VII Remakelle, lanseerataan PlayStation 5:lle helmikuun 29. päivä 2024.

Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen saapuu PC:lle ja Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen saapuu PC:lle ja Switchille

Arcadia Fallen

Galdra Studiosin ensimmäinen visuaalinen fantasiaromaani saapuu :lle 17. marraskuuta ja Nintendo -konsolille ensi vuoden puolella. Pelissä valintasi muokkaavat hahmosi persoonallisuutta.

Pelissä pelaajat omaksuvat nuoren alkemistin oppipojan roolin, joka on tahattomasti sidottu kiellettyyn henkeen. Jouduttuaan yllättäen sotaan ihmiskunnan ja taikuuden välillä, hänen täytyy liittoutua epätodennäköisten sankareiden ryhmään paetakseen omaa tuhoaan ja pelastaakseen samalla maailman.

Arcadia Fallen on pohjoismaista inspiroitunut fantasia, jossa roolipelaaminen ja henkilökohtainen ilmaisu ovat etusijalla. Se sisältää kustomoitavan päähenkilön ja dialogijärjestelmän, joka antaa pelaajien muokata hahmonsa persoonallisuutta pelatessa. Haluatko olla ujo? Rohkea? Tai ikuinen vitsiniekka? Vietä aikaa matkallasi mukana olevien seuralaisten kanssa, joista neljä voit romantisoida (LGBTQ+-ystävällinen), ja jos romantiikka ei ole sinun juttusi, voit luoda merkityksellisiä ja syviä platonisia suhteita kaikkien kanssa.

Hallitse alkemiakykysi pelin alkemiapulmiin keskittyvässä minipelissä ja käytä järkeäsi Anemone Valleyn mysteerien paljastamiseen.

Peli rahoitettiin menestyksekkäästi Kickstarterissa kesällä 2020, jolloin se keräsi rahaa AAA-laatuisiin ääninäyttelijöihin, kuten Joe Zieja () ja Erica Lindbeck (, Remake), Philip Bache (, ) ääniohjauksella.

Arcadia Fallen saapuu PC:lle 17. marraskuuta , Humble Store sekä -palveluiden kautta. Peli saapuu myös Nintendo Switch -konsolille ensi vuoden puolella.