Final Fantasy VII Rebirth saapuu PlayStation 5:lle ensi talvena – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy VII Rebirth saapuu PlayStation 5:lle ensi talvena – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa

Square Enixin innolla odotettu jatko-osa Rebirth, joka on jatkoa vuoden 2020 Final Fantasy VII Remakelle, lanseerataan PlayStation 5:lle helmikuun 29. päivä 2024.

Tuoreessa State of Play -esityksessä Square Enix ja PlayStation julkaisivat myös uuden, laajennetun trailerin pelistä. Siinä saamme ensimmäiset kurkistukset hahmoihin kuten Cait Sith ja Vincent Valentine. Lisäksi voimme ihastella The Gold Sauceria, hauskoja minipelejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa alkuperäisen Final Fantasy VII:n visuaalisesta tyylistä PS1:llä. Peli tarjoaa myös avarampia tutkittavia alueita, joissa pelaajat voivat ratsastaa chocoboilla, ajaa ajoneuvoilla ja segwaylla.

Uuden trailerin voit ottaa haltuun alta:

Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen saapuu PC:lle ja Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Visuaalinen fantasiaromaani Arcadia Fallen saapuu PC:lle ja Switchille

Arcadia Fallen

Galdra Studiosin ensimmäinen visuaalinen fantasiaromaani saapuu :lle 17. marraskuuta ja Nintendo -konsolille ensi vuoden puolella. Pelissä valintasi muokkaavat hahmosi persoonallisuutta.

Pelissä pelaajat omaksuvat nuoren alkemistin oppipojan roolin, joka on tahattomasti sidottu kiellettyyn henkeen. Jouduttuaan yllättäen sotaan ihmiskunnan ja taikuuden välillä, hänen täytyy liittoutua epätodennäköisten sankareiden ryhmään paetakseen omaa tuhoaan ja pelastaakseen samalla maailman.

Arcadia Fallen on pohjoismaista inspiroitunut fantasia, jossa roolipelaaminen ja henkilökohtainen ilmaisu ovat etusijalla. Se sisältää kustomoitavan päähenkilön ja dialogijärjestelmän, joka antaa pelaajien muokata hahmonsa persoonallisuutta pelatessa. Haluatko olla ujo? Rohkea? Tai ikuinen vitsiniekka? Vietä aikaa matkallasi mukana olevien seuralaisten kanssa, joista neljä voit romantisoida (LGBTQ+-ystävällinen), ja jos romantiikka ei ole sinun juttusi, voit luoda merkityksellisiä ja syviä platonisia suhteita kaikkien kanssa.

Hallitse alkemiakykysi pelin alkemiapulmiin keskittyvässä minipelissä ja käytä järkeäsi Anemone Valleyn mysteerien paljastamiseen.

Peli rahoitettiin menestyksekkäästi Kickstarterissa kesällä 2020, jolloin se keräsi rahaa AAA-laatuisiin ääninäyttelijöihin, kuten Joe Zieja (Fire Emblem: Three Houses) ja Erica Lindbeck (, Remake), Philip Bache (, ) ääniohjauksella.

Arcadia Fallen saapuu PC:lle 17. marraskuuta , sekä -palveluiden kautta. Peli saapuu myös Nintendo Switch -konsolille ensi vuoden puolella.

Steam käynnistää ”Kultaisen viikon” alennusmyynnit Kommentit pois päältä artikkelissa Steam käynnistää ”Kultaisen viikon” alennusmyynnit

Japanissa vietetään keväällä  ”” -nimistä lomaviikkoa, joka osuu huhtikuun loppuun ja toukokuun alkuun. 

Luvassa onkin viikon ajan japanilaisten pelien juhlaa, kun aloittaa  ”Kultaisen viikon” kunniaksi 29.4 – 6.5 kestävät alennusmyynnit. Tuhannet japanilaiset pelit ovat nyt myynnissä palvelussa alennettuun hintaan. Listalla olevia julkaisuja ovat esimerkiksi , , Yakuza: Like a Dragon, , Dragon Ball FighterZ ja paljon muuta.

Kaikki tarjoukset ovat nähtävissä täältä.