Final Fantasy VII uusioversio sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy VII uusioversio sai uuden trailerin 139

Pidemmittä puheitta, nauttikaa!

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Tältä näyttää seuraavan sukupolven konsoleille saapuva Outriders -peli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää seuraavan sukupolven konsoleille saapuva Outriders -peli 79

Seuraavan sukupolven konsoleita odotellaan jo kovasti, mutta miltä pelit niillä näyttävät. Square Enixin ja puolalaisen People Can Fly studion tulevan Outriders -räiskintäpelin uusi pelivideo avaa hieman tätä.

Outriders on co-op räiskintäpeli, jossa kolme pelaajaa ottaa mittaa vastustajistaan synkällä Enoch -planeetalla. Ensisilmäykseltä peli näyttäisi ottaneen vahvasti vaikutteita Gears -peleistä, mikä ei sinänsä ole ihme sillä samainen studio on ollut kehittämässä Gears of War: Judgment -peliä. Videolta voinee aistia myös vaikutteiden tulleen myös pelien kuten The Division ja Destiny suunnasta.

Taistelut nojaavat pitkälti aseisiin ja taitoihin. Valittavana on neljä eri hahmoluokkaa ja jokaisella on ominaiset taidot. Loottia löytyy tietenkin ja hahmoa ja aseita voi muokata.

Seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleiden lisäksi peli ilmestyy myös Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Marvelin Avengers -videopelistä ensimmäinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin Avengers -videopelistä ensimmäinen pelivideo 147

Gamescomissa julkistettiin Crystal Dynamicsin ja Square Enixin Marval’s Avengers -pelille 20-minuuttinen pelivideo, mikä onkin aivan upeaa katseltavaa. Vaikka vielä kehitystä onkin rutkasti edessä ja ollaan vasta ihan alkutaipaleella, peli vaikuttaa teknisesti varsin mukiinmenevältä toiminnalta.

Pelissä on viisi tuttua pelihahmoa ohjattavana; Kapteeni Amerikka, Iron Man, Thor, Hulk ja Black Widow. Kapu on tappelija bumerangikilvellä, Black Widow yhdistää akrobaattitappeluun pyssyttelyt, Thorilla on voimakkaat salamahyökkäykset ja vasaransa, Iron Man lentää ja Hulk luonnollisesti mäiskii voimalla.

Vaikka kyseessä onkin pelivideo, Gamescomissa ei peliä pelattu. Saa nähdä mihin suuntaan lopullinen peli menee, mutta esimerkiksi uusi Spider-Man -videopeli osoittaa miten huikeaa supersankaritoimintaa voi saada aikaiseksi.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Square Enixin Project Prelude Rune on kuopattu, ja mukaan hautaan lensi myös sen takana ollut studio Kommentit pois päältä artikkelissa Square Enixin Project Prelude Rune on kuopattu, ja mukaan hautaan lensi myös sen takana ollut studio 154

kertoi Polygonille, että Project Prelude Rune sekä sen taustalla hyörinyt Studio Istolia ovat molemmat kuopattu. Projekti julkistettiin alunperin vuoden 2017 helmikuussa uuden studion sekä konseptitaiteen kera. Pelistä sanottiin, että se on eläväisen ympäristön ympärille kiedottu laaja tarina. Kuvituksen perusteella lohikäärmeet olisivat olleet isossa osassa peliä.

Istolian alkuperäinen presidentti oli muunmuassa Namcon Tales-sarjan takana oleva Hideo Baba, joka vain parisen kuukautta sitten irtisanoitui omien sanojensa mukaan ”tehdäkseen tilaa seuraavalle sukupolvelle”. Tästä ei kulunut kauaa, kun projekti kuopattiin, eikä ainoastaan keskeytetty, vaan myös kaikki siihen viittaava informaatio ja referenssikuvitus on kadotettu Square Enixin virallisilta kanavilta Twitteriä ja Facebook-tiliä myöden.

Onneksi Youtubeen on vielä säilöttynä lukuisia trailereita pelistä, mitä tuskin koskaan tapahtuu.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi