For Honor -pelin kuudennesta pelivuodesta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa For Honor -pelin kuudennesta pelivuodesta saatiin uusi traileri

For Honor

Uutisoimme hiljattain kuinka Ubisoftin moninpelitaistelu on saamassa kuudennen pelivuoden myötä mm. tuen ristiinpelaamiselle. Nyt tulevasta pelivuodesta ja sen ensimmäisestä kaudesta Golden Age on saatu traileri.

Pelin kuudes vuosi kantaa nimeä Lost Horizons ja sen ensimmäinen kausi Golden Age käynnistyy huomenna maaliskuun 17. päivä.

Kaudella pelaajat pääsevät tapaamaan ensimmäistä Wardenia nimeltään Lord Ramiel. Kauden ensimmäisessä tapahtumassa The Oath of Wyverndalessa pelaajat pääsevät kokemaan uuden pelitilan. Siinä pelaajat taistelevat yhdessä Lord Ramielin kanssa Catherdral -kartalla.

Mukana on myös 100-tason kausipassi sekä palkintoja, Lord Ramiel -skini, uusia aseita sekä ilmainen tapahtumapassi.

Golden Agen myötä pelaajat voivat pelata ristiin PC:n sekä ja Xbox -konsoleiden välillä PvP ja PvE -tiloissa. Myöhemmin ristiinpelaaminen on tulossa myös muihin pelimuotoihin.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+ -tilauspalveluista.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock – Vertigo
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi