For Honor saa tuen ristiinpelaamiselle kuudennen pelivuoden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa For Honor saa tuen ristiinpelaamiselle kuudennen pelivuoden myötä

For Honor

Ubisoftin moninpelitaistelu on saamassa vihdoin tuen ristiinpelaamiselle PC:n, PlayStationin ja Xboxin välille.

Ristiinpelaaminen toteutetaan kahdessa vaiheessa ja ensimmäinen vaiheista ilmestyy jo ensi viikon torstaina maaliskuun 17. päivä. Samalla pelin kuudes vuosi käynnistyy ensimmäisen kauden myötä.

Ensimmäinen vaihe sisältää matchmakingin PvP ja PvE -tiloissa PC:n sekä ja Xbox -konsoleiden välille. Toinen vaihe puolestaan tuo mukanaan ryhmäpelaamisen

on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+ -tilauspalveluista.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi