Forza Horizon 4 saa oman battle royale -pelitilan The Eliminatorin Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Horizon 4 saa oman battle royale -pelitilan The Eliminatorin

Forza Horizon 4 - The Eliminator

Microsoftin ajopeli on saamassa oman pelitilan nimeltään The Eliminator. Täysin ilmaisessa uudessa pelitilassa 72 pelaajaa asettuu vastakkain pelin avoimessa maailmassa keräten parannuksia ja parempia autoja.

Kaikki pelaajat aloittavat vuoden 1965 Mini Cooperilla. Parempia autoja voi löytää kartalta tai kisaamalla kanssakuskeja vastaan. Häviäjä tippuu kisasta ja voittaja voi parantaa omaa autoaan tai viedä kilpailijan auton.

Battle royale -pelityylille ominaisesti pelialue pienenee jatkuvasti ja lopussa jäljelle jääneet kisaavat Eliminator -tittelistä. Pelitilan lisäksi pelattavaksi tulee pienempiä tehtäviä ja erikoispalkintoja kuten: 2008 Renault Mégane R26.R, 2016 Porsche 911 GT3 RS Pre-Order Edition sekä 1970 Mercury Cougar Eliminator. Myös Eliminator -aiheista vaatetusta on tarjolla pelihahmoille.

The Eliminator -pelitila käynnistyy tänä iltana joulukuun 12. päivä klo 20:00.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi