Forza Horizon 4 saa oman battle royale -pelitilan The Eliminatorin Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Horizon 4 saa oman battle royale -pelitilan The Eliminatorin

Forza Horizon 4 - The Eliminator

Microsoftin ajopeli on saamassa oman battle royale pelitilan nimeltään The Eliminator. Täysin ilmaisessa uudessa pelitilassa 72 pelaajaa asettuu vastakkain pelin avoimessa maailmassa keräten parannuksia ja parempia autoja.

Kaikki pelaajat aloittavat vuoden 1965 Mini Cooperilla. Parempia autoja voi löytää kartalta tai kisaamalla kanssakuskeja vastaan. Häviäjä tippuu kisasta ja voittaja voi parantaa omaa autoaan tai viedä kilpailijan auton.

Battle royale -pelityylille ominaisesti pelialue pienenee jatkuvasti ja lopussa jäljelle jääneet kisaavat Eliminator -tittelistä. Pelitilan lisäksi pelattavaksi tulee pienempiä tehtäviä ja erikoispalkintoja kuten: 2008 Renault Mégane R26.R, 2016 Porsche 911 GT3 RS Pre-Order Edition sekä 1970 Mercury Cougar Eliminator. Myös Eliminator -aiheista vaatetusta on tarjolla pelihahmoille.

The Eliminator -pelitila käynnistyy tänä iltana joulukuun 12. päivä klo 20:00.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.