Forza Horizon 5 -pelistä saatiin ensimmäinen 12-minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Horizon 5 -pelistä saatiin ensimmäinen 12-minuuttinen pelivideo

Forza Horizon 5

Hiljattain tulevasta Horizon 5 -ajopelistä saatiin pelin koko kartta ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen pelivideo. Voit katsoa 12-minuuttisen videon alta.

4K-laatuinen video on peräisin tubettaja Don Joewon Songin kanavalta ja siinä nähdään miltä vapaa ajelu Meksikon inspiroimalla kartalla näyttää. Videolla nähdään myös vuoden 2020 Supran tuunausta.

Horizon 5 tulee sijoittumaan Meksikon inspiroimalle alueelle ja siinä päästään ajamaan aina aavikoilta sademetsiin, sekä uinuvalle tulivuorelle asti. Pelin kehittäjänä on toiminut tuttuun tapaan Playground Games ja on parhaillaan työskentelemässä uuden Motorsport -pelin parissa.

Horizon 5 ilmestyy marraskuun 9. päivä ja S sekä One -konsoleille ja :lle.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi