Forza Motorsport -ajopeli sai uuden merkittävän päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Motorsport -ajopeli sai uuden merkittävän päivityksen

Uusi -peli ilmestyi lokakuun 10. päivä :lle ja sekä S -konsoleille. Peli on saanut eilen, 14.11.2023, myös ensimmäisen laajan päivityksen.

Päivitykseen sisältyy pelin ensimmäinen julkaisun jälkeen lisätty rata: legendaarinen Yas Marina! Yksi Abu Dhabin teknologisesti edistyksellisimmistä kilparadoista, joka vie pelaajat keskelle huikaisevaa huippuarkkitehtuuria ja kiihkeää kilpa-ajoa.

Uusi rata tarjoilee pelaajille neljä eri ajovaihtoehtoa: 3,28 mailin koko rata (Full Circuit), pohjoinen mutkarata (North Corkscrew), pohjoisrata (North Circuit) ja etelärata (South Circuit). Yas Marina on uudessa päivityksessä osa Open Class -sarjaa, minkä lisäksi se sisältyy pelin Featured Multiplayer Spec -sarjaan. Motorsportin uusi kilparata on pelattavissa tästä päivästä alkaen.

Päivitys tuo mukanaan myös valikoiman uusia Spotlight-autoja: muun muassa vuoden 2013 Aston Martin V12 Vantage S, vuoden 2016 Lamborghini Aventador Superveloce, vuoden 2011 Bugatti Veyron Super Sport ja monia muita. Säteilevät uutuudet saapuvat Showroomiin viikoittain torstaista 16. marraskuuta alkaen – Forza Motorsportin pelikrediittejä käyttämällä 30 prosentin alennuksella.

Järjestyksessään kahdeksas Forza Motorsport -peli kantaa pelkästään nimeä ilman numeroa 8. Pelisarjalle ominaisesti kyseessä on enemmän simulaatiopohjainen peli verrattuna arcade-henkiseen Forza Horizon -sarjaan.

Mukana tulee olemaan yli 500 autoa kuten Audi RS E-Tron GT, Brabham ST62, Chevrolet Corvette Stingray, Koenigsegg Jesko, Porsche 911 GT3, Acura ARX-05 DPi, Audi R8 LMS GT3, Chevrolet Corvette C8 R sekä Mazda 787B.

Pelattavia alueita on yli 20 ja mukana ovat muuttuvat sääolosuhteet ja vuorokaudenajat. Pelissä on myös täysin uusittu fysiikanmallinnus ja ajoon vaikuttavat nyt myös asiat kuten radan pinnan lämpötila, joka puolestaan vaikuttaa pitoon.

Peli tukee 4K laatua 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Mukana on erittäin realistiset heijastukset, auton hajoamiset sekä vaihtuva päivänvalo. Pelissä pelaajat pääsevät myös hallitsemaan tankkauksia ja renkaiden vaihtoa.

Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Bear and Breakfast

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka pirteitä seikkailupelejä kuten kolmiulotteinen tasohyppely , magian täyttämä sekä rento motellisimulaatio .

Paketti maksaa yhteensä 18,26 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • Wylde Flowers
  • Passpartout 2: The Lost Artist
  • Bear and Breakfast
  • Tinykin
  • Venba
  • Smushi Come Home
  • Mail Time

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.

Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta

Kyllä vain, meidän rakas , joka teki showpaini-tason paluun viime vuonna Nintendon Switch Onlinen loistokkaan palvelun kautta, on mahdollisesti saamassa täysin uuden pelin.

Fanit ovat huutaneet kurkkunsa käheänä kunnon paluun perään, ja huhuja on liikkunut kuin seiskalehden KÄÄK -palstalla konsanaan. – mitä jos tämä kaksikko tekee vielä näyttävän paluun?

Phil Spencer, itse pääperkele Gamingista täräytti ilmoille melkoisen pommin. Hän on kuullut fanien toiveet!


”Olette nähneet historiastamme, ettemme ole koskeneet jokaiseen franchisingiin, johon ihmiset toivoisivat meidän koskevan — Banjo-fanit, kuulen teidät. Mutta on totta, että kun löydämme oikean tiimin ja oikean tilaisuuden, rakastan palata uudelleen käsittelemään tarinoita ja hahmoja, joita olemme nähneet aiemmin.”

Joten nyt me täällä pidämme sormet ja varpaat ristissä, sillä uusi Banjo-Kazooie voi olla nurkan takana. Tätä on kieltämättä odotettu!