Fox kanava haki tavaramerkkisuojaa Diablo -hahmolle – Blizzard älähti Kommentit pois päältä artikkelissa Fox kanava haki tavaramerkkisuojaa Diablo -hahmolle – Blizzard älähti

Diablo, HouseBroken (Fox)

on hakenut tavaramerkkisuojaa uuden sarjan hahmolle nimeltään . Tätä ei katsonut hyvällä pelisarja Diablon kehittäjä Entertainment, joka pyrkii estämään hakemuksen läpimenemisen.

HouseBroken on uusi animoitu tv-sarja, jossa seikkailevat naapuruston koirat. Yksi näistä on nimeltään Diablo ja Fox on hakenut tavaramerkkisuojaa aiheeseen liittyvien tavaroiden kuten koiran ruoan, kulhojen ja makupalojen myyntiä varten. Sarjan ensi-ilta sijoittuu toukokuun lopulle 31. päivään.

Blizzardin asianajajien mukaan tämä liippaa liian läheltä pelistudion tekeleitä ja pyrkii estämään Foxin tavaramerkkisuojan hakua.

Blizzard on parhaillaan valmistelemassa -pelin uusintoa . Tuloillaan on myös ilmaispelattava -mobiilipeli ja pelisarjan odotetuin -peli.

Kommentoi

Diablo II: Resurrected ilmestyy syykuussa – beta-kokeilu alkaa elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo II: Resurrected ilmestyy syykuussa – beta-kokeilu alkaa elokuussa

Diablo II: Resurrected

on ilmoittanut julkaisevansa II -uusintonsa : Resurrected syyskuun 23. päivä konsoleille ja PC:lle.

Beta-versiossa pelaajat pääsevät kokeilemaan pelin viittä hahmoluokkaa: Amazon, Barbarian, Paladin, Sorceress sekä Druid. Pelin lopullinen versio sisältää myös puuttuvat Necromancer ja Assassin hahmoluokat.

Diablo II: Resurrected -pelissä on uusitut grafiikat, välianimaatiot sekä uudelleenmasteroitu ääniraita. Pelattavuus on haluttu pitää mahdollisimman samankaltaisena alkuperäiseen verrattuna.

Pelin perusversion maksaa 39,99 euroa ja saatavilla on myös 59,99 euroa maksava Diablo Prime Evil Collection, joka sisältää peruspelin lisäksi Diablo III: Eternal Collection -pelin sekä kosmeettisia kilkkeitä Diablo III -peliin.

Diablo II: Resurrected ilmewstyy syyskuun 23. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ennakkoon tilaaville on luvassa beta-kokeilujakso, joka alkaa elokuussa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelissä tullaan pelaamaan 5 vastaan 5 joukkueilla Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelissä tullaan pelaamaan 5 vastaan 5 joukkueilla

Overwatch 2

Tulevassa Overwatch 2 -pelissä tullaan pelaamaan aiemman kuuden pelaajan joukkueiden sijaan viidellä pelaajalla. Edelleen käytössä on kaksi Support pelaajaa ja kaksi Damage pelaajaa, mutta Tank rooleja on vain yksi jaossa.

Asia paljastui pelin hiljattaisesta pelin PVP-striimistä, jota isännöi pelin uusi johtaja Aaron Keller. Striimi on ensimmäinen katsaus miltä tuleva peli tulee näyttämään todellisuudessa.

Overwatch 2 -pelillä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta pelin pitäisi ilmestyä tämän vuoden puolella.

Kommentoi