Fractured Sanity -kauhupeli saapuu VR-laitteille maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Fractured Sanity -kauhupeli saapuu VR-laitteille maaliskuun lopulla

Brasilialainen pelistudio United Games on paljastanut immersiivisen -VR-pelinsä julkaisupäivän. Lyhyeksi mutta pelottavaksi kokemukseksi suunniteltu selviytymiskauhupeli julkaistaan Steamissa ja Oculus App Labissa 28. maaliskuuta.

”Kun aloitimme tämän projektin, tiesimme, että se ei voi olla vain säikyttelyjen täyttämä kävelysimulaattori – siinä piti olla mekaniikkaa, uppoutumista ja tunnelmaa. Näin oli klassisissa kauhupeleissä, joiden parissa kasvoimme, joten miksi emme toisi sitä VR:ään?”

Gabriel Marques

on jännittävä tarina Triton Health Asylumista, jota johtaa arvostettu psykologi, tohtori Matthew Simmons, joka on tehnyt kokeita siitä, miten ihmisen minuus, ego ja superego voidaan hajottaa. Päähenkilönä heräät psykiatrisen klinikan sellistä ilman mitään muistikuvaa siitä, miten olet sinne alun perin joutunut.

Aloitat intensiivisen ja sydämentykytyksiä aiheuttavan kokemuksen selvittääksesi, mitä sinulle ja kadonneelle henkilökunnalle on oikeasti tapahtunut. Sinun on ratkaistava arvoituksia ja taisteltava hengestäsi haamujen kanssa, jotka jahtaavat sinua ja yrittävät viedä henkesi. Koko VR-kokemus perustuu realistisiin ja interaktiivisiin arvoituksiin ja mekaniikkaan, jotka upottavat sinut täysin synkkään tarinaan, jossa on yllätyksellinen loppu.

Tutki

Sinun on löydettävä tie ulos keräämällä esineitä, ratkaisemalla arvoituksia ja olemalla vuorovaikutuksessa kaiken kanssa fysiikkapohjaisessa VR-simulaatiossa. Yksityiskohtien tarkka huomioiminen on erittäin tärkeää, sillä vastaus voi olla lähempänä kuin uskotkaan..

Vuorovaikuta

Tähän laitokseen on kätketty monia salaisuuksia – sinun on selvitettävä, mitä on tekeillä… ja miten pääset pakoon. Realistinen vuorovaikutus tekee jokaisesta toiminnosta mukaansatempaavan. Avaa ovia, käytä taskulamppua, vipuja ja paljon muuta. Jokainen löytämäsi esine voi olla hyödyllinen; lue huolellisesti ja vuorovaikuta ympäristön kanssa ratkaistaksesi arvoituksia..

Selviydy

Kummitukset jahtaavat sinua ja yrittävät tappaa sinut. Voit selviytyä ampumalla ne. Aseiden vuorovaikutus on realistista aina uudelleenlataamisesta ampumiseen. Huolehdi ammuksista – tämä ei ole -räiskintäpeli ja ammuksia on harvassa.

Fractured Sanity -pelin ilmestyy maaliskuun 28. päivä ja Oculus laitteille.

Kommentoi

Tältä Green Hell -selviytymispeli näyttää tuoreilla PSVR2 -VR-laseilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Green Hell -selviytymispeli näyttää tuoreilla PSVR2 -VR-laseilla

Green Hell VR

Green Hell -viidakkoselviytymispelin -versio on tulossa hiljattain ilmestyneille PSVR2 -virtuaalilaiseille. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Äärimmäiseen realismiin pyrkivässä pelissä pääset selviytymään Amazonin sademetsässä tekemällä tulta, kalastamalla sekä kokkaamaalla. Rakenna jousi tai kirves, etsi parantavia kasveja sekä hyödynnä paikallisten heimojen tietoutta.

Lue myös: Viidakkoseikkailu on hiomaton timantti – arvostelussa Green Hell
Lue myös: Tällä viikolla myyntiin saapuneessa PlayStation VR 2:ssa havaittu ongelmia

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 PC:lle Steamin Early Accessin kautta. Sen lopullinen versio ilmestyi vuonna 2019 ja Switch -konsolille peli saapui vuonna 2020. Peli on saatavilla myös Playstation 4 ja One -konsoleille.

Green Hell on saatavilla Steam VR ja Oculus -laitteille. PSVR2 -versio on tulossa myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

VR-zombiräiskintä Death Gunfire ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa VR-zombiräiskintä Death Gunfire ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Death Gunfire – Kill the Zombie

-zombiräiskintäpeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä rajoitetun ajan.

Pelissä pelaajat pääsevät entiselle keidassaarelle lahtaamaan viruksen tartuttamia zombilaumoja. Peli oli aiemmin nimeltään Zombie Hunter, mutta kehittäjät saivat luultavasti kirjeen aiheesta Dead Island -pelien kehittäjältä Deep Silveriltä.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä. Peli tarvitsee toimiakseen -lasit kuten esimerkiksi HTC Vive, Meta Rift ja Quest, tai Index.

Kommentoi