Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille

Brasilialainen United Games studion uusi kauhuseikkailu on ilmestynyt -laitteille. Samalla peliin on saatu uusia kielivaihtoehtoja ja uusi julkaisutraileri, jonka voi katsoa alta.

”Olemme lisänneet kielivaihtoehtoihin portugalin, espanjan ja yksinkertaistetun kiinan, ja uusi jännittävä traileri saa ihmiset innostumaan pelistä. Työskentelemme yötä päivää korjatakseen ongelmia – olemme kaikki hyvin tohkeissamme ja keskitymme tekemään pelistä entistä helpommin saavutettavan!”

kertoo Gabriel Marques, toinen Fractured Sanityn luojista

Fractured Sanity on yksinomaan VR:ää varten kehitetty yksinpeli, jossa kaikki mekaniikat ja pulmat ovat realistisia ja interaktiivisia. Tässä selviytymiskauhupelissä pääset mukaan jännittävään tarinaan ja paljastat synkän totuuden psykiatrisesta klinikasta, jota johtaa tohtori Simmons, joka on tutkinut miten henkilön ego ja superego voidaan hajottaa.

Fractured Sanity -peli on saatavilla Steam VR ja Oculus laitteille. Peli tulee saamaan lähitulevaisuudessa myös tuen tulevalle -VR-laitteelle.

Kommentoi

Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu myös PSVR2 -laitteelle Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu myös PSVR2 -laitteelle

Resident Evil 4

PAN Vision Finland ja ovat julkaisemassa Resident Evil 4 -selviytymispeliä myös -laitteeile. Voit katsoa -version trailerin alta.

Resident Evil -pelisarja tunnetaan vaikuttavasta tunnelmastaan, jossa kauhu, toiminta ja selviytymispelien osatekijät yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Aiemmin Resident Evil Village -peli sai oman PlayStation VR2 -virtuaalilasipäivityksensä ja toi hyytävän kauhukokemuksen uudelle tasolle. Sama on vuorossa Resident Evil 4 -toimintaseikkailun kohdalla, jossa kauhua herättävät viholliset ja äärimmäisen tunnelmallinen pelimaailma tuodaan äärimmäisen läheltä nähtäväksi jännitysnäytelmäksi.

Pelastustehtävässä oleva sankari Leon S. Kennedy ajautuu keskelle hirvittäviä kokemuksia ja saa vastaansa painajaismaisia vihollisia. Mielipuolinen kultti, sen eläimelliset jäsenet ja ylimaallisilta tuntuvat viholliset pistävät Leonin koville tämän etsiessä pakokeinoa piinaavasta tilanteesta. Selviytymiskauhun, kiivaan toiminnan ja seesteisen ongelmanratkonnan yhdistelmänä toimiva Resident Evil 4 tarjoaa upeita hetkiä vaikuttavassa pelimaailmassa täynnä yksityiskohtia ja upeaa pelitunnelmaa.

Virtuaalilaseilla koettava peli tekee kokemuksesta entistä sävähdyttävämmän, jännittävämmän ja kiehtovamman kokemuksen, jossa pelin hirvitykset tulevat suoraan iholle. Kauhukokemuksista ja jännittävistä hetkistä iloa saavat pelaajat ovat pelin parissa kuin kotonaan, sillä peli huokuu synkkää kauneutta ja upeaa äänimaailmaa. Virtuaalilaseilla koettuna peli tuntuukin siltä kuin olisi itse keskellä tapahtumien myrskynsilmää.

Uusittu pelikokemus ei jää vain virtuaalilasien varaan. Pelaaja saa lisäksi nauttia uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Tämän myötä pelaaja pääsee kokemaan Leonin toimet liikeohjauksen kautta, joka tuo pelaamiseen aivan uudenlaista fyysisyyttä. Myös aseiden hallinta tuntuu aiempaa luonnollisemmalta VR-ohjainten avulla.

Resident Evil 4 -pelin Ilmaisena lisäosana julkaistavan PSVR2 -päivityksen julkaisuaika vahvistetaan myöhemmin. Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt sekä PlayStation 4-, PlayStation 5, Xbox Series X ja S ja Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Another Fisherman’s Tale -VR-pelistä saatiin esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Another Fisherman’s Tale -VR-pelistä saatiin esittelyvideo

Another Fisherman's Tale

Vertigo Games on julkaissut uuden pelivideon tulevasta Another Fisherman's Tale --pelistä. Voit katsoa videon alta.

Videolla nähdään pelin surrealistista maailmaa sekä mieltä taivuttavia pelimekaniikkoja kuten huoneissa liikkumista kuten Addams Familyn Thing konsanaan.

Another Fisherman's Tale on jatkoa suositulle ja vuoden 2019 VR-pelin palkinnon voittaneelle A Fisherman's Tale -pelille.

Another Fisherman's Tale ilmestynee piakkoin :lle, -laitteille sekä :n kautta.

Kommentoi