Gamigo liittyi Playing For The Planet Alliancen jäseneksi Kommentit pois päältä artikkelissa Gamigo liittyi Playing For The Planet Alliancen jäseneksi

Playing for the Planet x Gamigo

on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että siitä on tullut Playing for the Planet Alliancen jäsen, mikä on videopeliteollisuuden yhteinen pyrkimys vähentää hiilijalanjälkeään ja sisällyttää ympäristöaktiviteetteja peleihinsä.

Playing for the Planet Alliance on ryhmä peliyhtiöitä, jotka ovat tehneet vapaaehtoisia, kunnianhimoisia, konkreettisia ja aikapohjaisia sitoumuksia ihmisten ja planeetan hyväksi YK:n ympäristöohjelman (UNEP) tuella. Allianssiin kuuluminen tarkoittaa myös sitä, että yritykset tekevät yhteistyötä ilmastohätätilanteen ratkaisemiseksi yhdessä, jotta ne saavuttaisivat enemmän kuin yksittäiset yritykset voisivat yksinään.

”Yrityksenä meidän on tunnustettava vastuumme kestävästä kehityksestä ja sisällytettävä se toimintaamme. Siksi olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on hyväksytty Playing for the Planet Alliancen jäseneksi. ja sen emoyhtiö MGI ovat jo aiemmin menestyksekkäästi työskennelleet kestävän kehityksen hankkeissa, ja jäsenenä voimme nyt jakaa ja vaihtaa parhaita käytäntöjä Playing for the Planet Alliancen muiden pelistudioiden kanssa ja oppia niiltä.”

kommentoi -konsernin toimitusjohtaja Jens Knauber

group on sopinut seuraavien aloitteiden toteuttamisesta tulevan kahdentoista kuukauden aikana:

  • Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen, tavoitteena hiilineutraalius vuoteen 2022 mennessä;
  • Valistaa pelaajiaan ekologisesta kestävyydestä peliensä ympäristöaktivoinneilla ja osallistumalla Playing for the Planet Alliancen järjestämään vuosittaiseen Green Game Jamiin.

Playing for the Planet Alliancen käynnistämisen jälkeen aloite on tukenut jäsentensä pyrkimyksiä pienentää hiilijalanjälkeään, ja yli puolet niistä on sitoutunut saavuttamaan nollahiilipäästöt tai hiilinegatiivisuuden vuoteen 2030 mennessä. Allianssi on myös innoittanut jäseniään integroimaan aitoja ympäristöaktiviteetteja peleihinsä olemassa olevan pelaajapohjan kanssa kolmen Green Game Jamin kautta.

osallistuu Green Game Jam 2022:een, joka on tähän mennessä suurin Green Game Jam -tapahtuma, johon osallistuu 50 studiota. Jamin teemoina ovat ruoka, metsät ja tulevaisuutemme. Tavoitteena on muuttaa 1 miljoonan pelaajan elintarvikevalintoja ympäristön hyväksi, istuttaa ja suojella 1 miljoonaa puuta ja lopulta koota 1 miljoona pelaajaa digitaaliseen ilmastokävelyyn. Jamin aikana osallistuvat studiot pyrkivät lisäämään peleihinsä ympäristöaiheisia toimia, joilla ne kiinnittävät pelaajien huomion ilmastonmuutoksen torjuntaan.

-konsernin liittyminen Paying for the Planet Allianceen kytkeytyy useisiin muihin toimiin gamigon ja sen emoyhtiön MGI:n kestävän kehityksen strategiassa: vuonna 2021 gamigo ja MGI julistivat olleensa hiilineutraaleja vuonna 2020 ja pyrkivät jatkossakin pienentämään hiilidioksidijalanjälkeään ja pysymään hiilineutraaleina myös tulevaisuudessa. Muita toimia ovat muun muassa luonnonsuojelukampanjan Eden Reforestation Projects tukeminen, jossa pelien sisäisten hyväntekeväisyyspakettien myynnin avulla gamigon yhteisö pystyy lisäämään metsänistutusten määrää maailman tuhoalueilla ja sitä kautta istuttajat saavat vastineeksi oikeudenmukaisen korvauksen arvokkaasta työstään.

Playing for the Planet Alliance käynnistettiin ilmastohuippukokouksessa YK:n päämajassa New Yorkissa. Allianssin jäsenillä on yhteensä mahdollisuus tavoittaa yli miljardi videopelin pelaajaa. Liittyessään allianssiin jäsenet ovat sitoutuneet sisällyttämään peleihin ympäristöystävällisiä aktivointeja, vähentämään päästöjään ja tukemaan maailmanlaajuista ympäristöagendaa muun muassa istuttamalla miljoonia puita ja vähentämällä muovin käyttöä tuotteissaan. Aloitetta edistää YK:n ympäristöohjelma -Arendalin ja Playmobin tuella.

Playing for the Planet Alliancen jäsenet: Entertainment Inc, Bornholm Game Days, Creative Mobile, Creative Assembly, Dropledge, Game, E-Line, EGDF, FGOL, GameDuell, Gameloft, Gamigo, Green Man Gaming, Humble Bundle, Internet of Elephants, IGEA, ISFE, MAG Interactive, Microsoft, Niantic, Neogames Finland Association, Perp Games, Pixel Federation, Playmob, Rovio, Reliance, Sony, SEGA Europe, Space Ape, Sports Interactive, Strangeloop, Sumo Group, Supercell, Sybo, SNJV, Tigertron, TiMi Studios, Ubisoft, Unity, Ukie, ustwo games, WildWorks, 37 Interactive Entertainment.

UNEP on johtava maailmanlaajuinen ympäristöjärjestö. Se toimii johtajana ja kannustaa kumppanuuteen ympäristönsuojelussa innoittamalla, tiedottamalla ja antamalla kansoille ja ihmisille mahdollisuuden parantaa elämänlaatuaan vaarantamatta tulevien sukupolvien elämänlaatua.

Kommentoi

Dynaamisen MMO:n Fractured Onlinen suljettu beta käynnistyy huhtikuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dynaamisen MMO:n Fractured Onlinen suljettu beta käynnistyy huhtikuun alussa

Fractured Online

Gamigo ja ovat ilmoittaneet, että tuleva dynaaminen ja isometrinen avoimen maailma MMORPG Fractured Online -pelin suljettu beta käynnistyy 6. huhtikuuta 2022.

Fractured Onlinen suljettu betavaihe toivottaa uudet ja vanhat pelaajat tervetulleiksi tutkimaan uutta Aerhenin mannerta, jossa ihmiset ovat pääosin vallassa. Pelaajat tarvitsevat kylmäeristystä selviytyäkseen tällä lumen ja jään täyttämällä vuoristoalueella, sillä sää koettelee selviytyjiä säännöllisesti. Jos sää ei saa sinua, Jotunit, mammutit, hirvet, arktiset sudet ja erilaiset elementaalit saavat. Näitä uusia olentoja voi tavata kaikkialla Aerhenissa, mutta ole varovainen. Emme tiedä, milloin ne ovat viimeksi syöneet kunnon sapuskaa, ja pelaajat saattavat olla se pullea, mehukas suupala, jonka ne ovat halunneet ahmia.

Sen lisäksi, että pelaajat voivat tutkia uutta aluetta, joka on täynnä esteitä, jotka on voitettava, he voivat osallistua useisiin tapahtumiin useilla eri kanavilla – kuten sosiaalisessa mediassa, Discordissa ja pelissä – suljetun beta-jakson aikana. Lisätietoja näistä tapahtumista paljastetaan pian.

Fractured Onlinen suljetun betatestin käynnistymisen kunniaksi on julkaistu ensimmäinen osa uudesta kehittäjien päiväkirjasarjasta. Ensimmäinen video – nimeltään ”Mikä on ja miksi sinun pitäisi pelata sitä” – esittelee Dynamight Studiosin ja tämän dynaamisen MMORPG:n uusille pelaajille ja esittelee samalla pelin yleistä visiota ja suurimpia haasteita tähän mennessä. Esittelyssä käsitellään useita aiheita, kuten pelin eri rotuja, PvE- ja PvP-taistelua, pelaajavetoista maailmaa ja taloutta sekä muita aiheita, joiden pitäisi herättää ruokahalusi.

Pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Fractured Onlinen suljettuun betatestiin, voivat ostaa alennettuun hintaan kopion pelistä virallisesta Glyph-kaupasta. Pelaajat pääsevät mukaan suljettuun betatestiin, mutta he saavat myös Founder Pack -paketteja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia pelin sisäisiä esineitä, krediittejä ja muuta rajoitettua sisältöä.

Voit lukea lisätietoja pelistä täältä.

Kommentoi

Viljele, käy kauppaa ja seikkaile tulevassa Fantasy Townissa -mobiilisimulaatiossa Kommentit pois päältä artikkelissa Viljele, käy kauppaa ja seikkaile tulevassa Fantasy Townissa -mobiilisimulaatiossa

Fantasy Town

Gamigo ja ovat julkistaneet uuden Fantasy Town -mobiiliviljelysimulaation, joka yhdistelee etsintä-, RPG- ja seikkailupelimekaniikkaa. Pelaajat voivat rakentaa kaupunkiaan, viljellä ja korjata satoa, käydä kauppaa tavaroilla, tutkia ja puolustaa kansalaisiaan pahoilta Trolleilta, jotka ovat ajoittain aiheuttaneet vahinkoa ja tuhoa.

Fantasy Townissa pelaaja ottaa roolin lordina, joka on vakuutettu opettelemaan, kuinka hallita Arsendalia, vastahakoisesti. Maan kansalaisten luottaessa hänen apuunsa saada maa kukoistamaan, pelaaja rakentaa, hallinnoi ja päivittää erilaisia rakennuksia, viljelysmaata, viljelykasveja ja paljon muuta. Kun resursseja kerätään, niillä voidaan käydä kauppaa, jotta kaupunki pysyy vauraana ja kansalaiset onnellisina. Viljele maissia, kasvata erilaisia karjoja ja luo suussa sulavia herkkuja, joista varmasti puhutaan kaupungissa!

Kun kaupunkisi pyrkii keräämään erilaisia materiaaleja, pelaajat voivat kutsua kansalaisia tutkimaan erilaisia paikkoja ja luolastoja etsiäkseen erityisiä resursseja. Ansaitse uusia reseptejä, taistele pomoja vastaan ja ansaitse aarteita samalla kun löydät uusia maita ja olentoja. järjestää myös säännöllisesti tapahtumia, joissa palkitaan osallistujia, ja jotka sisältävät useita minipelejä, kuten pulmia ja tornin rakentamista käyttämällä erilaisia pelinsisäisiä esineitä. Muita hauskoja ominaisuuksia ovat hahmonräätälöinti, erilaiset kaupunkiulkoasut, onnenpyörä ja paljon muuta.

“gamigo on pitkään julkaissut monipuolisia ja jännittäviä verkkoroolipelejä, kuten Trove, Grand Fantasia ja Aura Kingdom. Tänään lisäämme mobiilipelin, joka yhdistää maataloussimulaattorin roolipelielementteihin, ja se on peli, josta olemme todella innoissamme. tarjoaa paljon hauskoja ja mielenkiintoisia pelimekaniikoita. on tehnyt erinomaista työtä pelin kanssa, emmekä malta odottaa, että saamme sen yleisömme saataville tulevina kuukausina.”

Gamigo-konsernin toimitusjohtaja Jens Knauber

”Tämä on suuri kunnia ja tilaisuus Arumgamesille julkaista kaupallisesti Fantasy Townia gamigo AG:n kanssa, jolla on hyvät mahdollisuudet pelien julkaisijana lähestyä valtavia määriä mobiilipeleihin intohimoisesti suhtautuvia yleisöjä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Teemme parhaamme rakentaaksemme parhaan pelikokemuksen ja ympäristön Fantasy Townille läheiseen yhteistyöhön gamigo AG: n kanssa. ”

Byung Jong, Kang, Arumgamesin toimitusjohtaja

Fantasy Townissa on toteutettu useita sosiaalisia pelimekaniikoita, jotka auttavat pelaajia monin tavoin:

  • Voitko lainata sokeria? – Vaihda tavaroita käyttäjien välillä, jotta jokainen voi saada haluamansa!
  • Sovelluksen sisäinen yrittäjä – Vaihdatko mieluummin resurssit pääomaan? Järjestä myyntikoju My Shopissa ja lataa kovalla työllä ansaitsemasi sato ansaituksi kullaksi.
  • Selviä pienellä avulla – Pelaajat voivat vierailla ystävänsä kaupungissa auttaakseen heitä huolehtimaan sadostaan tai taistelemaan hyökkääviä vihollisia vastaan
  • Yhteistyö yhteisön kanssa – Aloita kilta tai liity kiltaan, nauti yhteistyöstä tai kilpaile muita vastaan

julkaistaan Euroopassa iOS- ja Android -laitteilla vuonna 2022. Lisätietoja Fantasy Townista saat sen virallisella verkkosivulla.

Kommentoi