Gangs of Sherwood -pelin Little John -hahmo esitellään uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Gangs of Sherwood -pelin Little John -hahmo esitellään uudella trailerilla

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin tulevan -toimintapelin uusimmalla esittelyvideolla tutustaan legendaariseen taistelijaan Little Johniin eli Pikku Johniin.

Robin Hoodin iloiset veikot tunnetaan toinen toisiaan täydentävistä sankareista, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja taistelutyylinsä. Ironisella lempinimellä tunnettu Pikku John on todellinen voimanpesä ja ensiluokkainen lähitaistelija.

Joukon kenties kokenein taistelija on eturivin iskijä, lähitaistelun mestari ja kyvykäs vahingontuottaja. Siinä missä itse Robin Hood hoitaa taistelut lähinnä etäältä jousensa kanssa, John toimii Munkki Tuckin kanssa vihollisten lähellä ja antaa iskukyvyn puhua puolestaan.

Pikku John kykenee tuottamaan tehokasta vahinkoa sekä yksittäiskohteille että myös laajemmalle alueelle. Lisäksi hänen erikoisuutenaan on käsivarteen kiinnitettävä väline, jonka avulla hän kykenee tuottamaan tulivahinkoa. Tätä voidaan käyttää myös apuvälineenä tietyille alueille pääsemiseen.

Muiden sankareiden tapaan myös Pikku Johnin taistelutyyliä ja käytettävyyttä voidaan muokata eri suuntiin varustepäivityksin. Näin pelaaja voi itse valita minkälaisen taistelijan hän haluaa Johnista ja kumppaneista tehdä.

Gangs of Sherwood ilmestyy 19. lokakuuta ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla

Turtle Beach REACT-R

Turtle Beachin uudet värikkäät REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla. Alkuperäisten mustat ja valko/laventeliset ohjaimet saavat siis rinnalleen uudet punaisen, violetin sekä vihreän mallin. Värien lisäksi ohjaimissa on kaksi uutta värinämoottoria, jotka parantavat immersiota.

REACT-R-ohjain on saavuttanut kiitosta niin pelaajilta kuin asiantuntijoilta, kuten GamesRadar+, joka kuvaili sitä ”erinomaiseksi hinta-laatusuhteeltaan” ja The Verge, joka suositteli sitä helppona valintana. Lisäksi alkuperäistä ohjainta on päivitetty ulkoisesti ja takaliipaisimia on parannettu, mikä takaa sekä houkuttelevan ulkonäön että erinomaisen suorituskyvyn.

”REACT-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja :n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla. Olemme innoissamme, että voimme päivittää REACT-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

sanoo Cris Keirn, Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja

Ohjaimessa on myös ääniominaisuuksia parantavia pikanäppäimiä, alla kaksi lisäpainiketta sekä ergonomiset gripit.

Uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R Controller -ohjaimet ovat nyt saatavilla hintaan 49,99 euroa.

Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Moonring

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi avoimen maailman vuoropohjaista roolipeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Klassisten Ultima -pelien henkeen toteutun retroilevan Moonring -pelin taustalla on Xboxin tunnetun -pelisarjan luoja.

Pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan laajaan käsin suunniteltuun maailmaan sekä tutkimaan maanalaisia tyrmiä, jotka ovat sattuman varaan luotuja. Seikkailun ja taistelun lisäksi pelistä löytyy hiippailua, kaupankäyntiä sekä paikallisten kanssa keskustelua.

Voit ladata Moonring -pelin ilmaiseksi täältä.