Gangs of Sherwood -pelin simasuinen munkkiapuri esitellään uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Gangs of Sherwood -pelin simasuinen munkkiapuri esitellään uudella trailerilla

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakeleman ja NACONin julkaiseman -toimintapelin toisessa hahmokohtaisessa esittelyvideossa tutustutaan väkivahvaan Munkki Tuckiin. Voit katsoa trailerin alta.

Robin Hoodin iloiset veikot koostuvat monipuolisista ja taidokkaista sankareista, joista jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Siinä missä Robin itse tunnetaan taiturimaisesta jousiampujakyvykkyydestään, isokokoinen ja härkämäisen väkevä Munkki Tuck on porukan suojelija ja lähitaistelija.

Aina kilpeään kantava ja simaa lipittävä Tuck on taktisen taistelutoiminnan niin sanottu tankkiluokka eli muuta joukkoa ylimääräiseltä vahingolta suojaava eturivin soturi. Lisäksi Tuck on vahva iskijä, joka vetää vihollisen huomion puoleensa järeillä hyökkäyksillään sekä yksittäiskohteisiin kohdistuvilla moukaroinneillaan että aluevahingon muodossa.

Erikoistaidollaan Tuck osaa myös hetkellisesti leijuttaa vihollisia, mikä auttaa muita sankareita kohteiden valikoimisessa ja häiritsee vihollisten toimintaa. Myös Tuckin parannuskyky tulee tarpeen, kun omat sankarikumppanit kohtaavat vastarintaa. Kuten muitakin hahmoja, myös Tuckin taistelutyyliä voi muokata pelin edetessä erilaisin varustepainotuksin.

Gangs of Sherwood julkaistaan 19. lokakuuta ja sekä S -konsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.