Gangs of Sherwood -pelin julkaisu viivästyy – uusi tarinaa avaava traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Gangs of Sherwood -pelin julkaisu viivästyy – uusi tarinaa avaava traileri katsottavissa

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -toimintapelin julkaisu viivästyy marraskuun alkuun lokakuisen demosession jälkeen. Alta voit katsoa pelin tuoreen tarinaa avaavan trailerin.

”Kuulkaa minua, Robin Hoodin lainsuojattomien tarinankertojaa! On nimeni Alan-A-Dale ja saanen avata sanaista arkkuain. Loihen, ettei ryhmä sankartemme ehdi taistoon lokakuun. On vielä hetkonen jos toinenkin harjoiteltava, kun valmistautuvat henget rohkeat taistoon vaativaan. Mutta jahka saapuu kylmä marraskuu, ovat veikkosemme valmiita haastamaan itsensä sheriffi paholaisen vaan!”

Näin kertoi trubaduuri tarinaa, jonka mukaan Gangs of Sherwood -toimintapelin julkaisu siirtyy kaksi viikkoa eteenpäin eli uusi julkaisupäivä on 2. marraskuuta. Aivan tyhjin käsin ei tarvitse pelaajien olla lokakuussakaan, sillä pelin -demoversio on pelattavissa 5.-16. lokakuuta Steam-kauppapaikan kautta.

Pelin tarinaa taustoittava tuore esittelyvideo kuvaa ympäröivää pelimaailmaa upeasti toteutetun teatraalisen nukketeatteriesityksen keinoin. Samalla se puhuu karua kieltään valtaapitävien uhmaamisesta tai kritisoinnista. Tarinavideon voi katsoa osoitteessa .

Aiemmin julkaistu varsinaista pelaamista esittelevän videon voi katsoa täältä.

Gangs of Sherwood tarjoaa ryhmävetoista toimintaa ja taktisia taisteluita toimintaroolipelien lainalaisuuksia noudattaen. Peli tuo neljän uljaan sankarin haastamaan Nottinghamin seriffin joukkoineen vastuuseen julmuudestaan ja korruptiostaan. Pelin toimintavetoisesta pelattavuudesta voi nauttia sekä puhtaasti yksinpelinä että enintään kolmen muun pelaajan kanssa yhteistyömuodossa. Kuvitteellista tekniikkaa ja erikoisvoimia yhdistelevä pelikokemus onkin raikas tuulahdus uudenlaista Robin Hoodia joukkoineen.ga

Gangs of Sherwood ilmestyy 2. marraskuuta ja sekä S -konsoleille että PC:lle. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -toimintapeli julkaistiin tänään ja sekä S -konsoleille että :lle.

Erinomaisena jousenkäyttäjänä, karismaattisena johtajana ja hyväntahtoisena köyhien auttajana tunnettu Robin Hood on rohkea ja liikkuvainen sankari. Taktisessa Gangs of Sherwood -toimintapelissä jokainen joukon hahmoista muodostaa oman tärkeän roolinsa seikkailuissa ja vauhdikkaissa viholliskohtaamisissa. Pelin sankarijoukkoa onkin mahdollista pelata joko yksin tekoälyn ohjatessa muita hahmoja tai jopa kolmen kaverin seurassa jokaisen pelaajista ohjatessa yhtä monista hahmoista.

Gangs of Sherwood esittelee totutusta poikkeavan näkemyksen Robin Hoodin tyylistä, sillä tässä pelissä maailma on teknologisesti kehittynyt taianomaisen kiven ansiosta. Siksi muuten keskiaikaistyyliseen maailmaan on ilmestynyt ainutlaatuista tekniikkaa, kuten muun muassa lentäviä koneita ja tehokkaita tykkejä. Erikoislaatuinen Robin Hood -näkemys tarjoaa kiehtovan asetelman toimintavetoiselle pelille, jossa Sherwoodin pahamaineinen seriffi joukkoineen on Robin Hoodin ja tavallisen kansan kiusana.

Arviossamme Gangs Of Sherwood pärjäsi hyvin.

Japanilaisia roolipelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilaisia roolipelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Edge of Eternity

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka sisältää erinomaisia japanilaisia roolipelejä kuten Symphony of War: The Nephilim Saga, Edge of Eternity sekä Dark Deity.

Paketti maksaa yhteensä 13,69 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • Symphony of War: The Nephilim Saga
  • Mato Anomalies
  • Edge of Eternity
  • Symphony of War: The Nephilim Saga – Legends -45% alennuskuponki
  • Bug Fables: The Everlasting Sapling
  • Nexomon: Extinction
  • Eiyuden Chronicle: Rising
  • Dark Deity

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.