Gears Of War 5:stä valunut tietoa ennen E3 Kommentit pois päältä artikkelissa Gears Of War 5:stä valunut tietoa ennen E3

Viime vuoden :ssa oli puhetta Gears Of Warin viidennestä osasta, mutta sen jälkeen siitä ei ole juurikaan ollut puhetta tai julkaisupäivää. Väitetysti Microsofilta on vuotanut salainen dokumentti, missä puhetta olisi 5:n ilmestymisestä sekä Xboxille, että PC:lle vielä vuonna 2019.

Pelin kuvaus paljastaa:

The world is crumbling. Humanity’s reliance on technology has become their downfall and enemies are uniting to wipe out all survivors. As Kait you must across the biggest, most beautiful Gears world to uncover the origins of the Locust, and fight with your squad to protect what’s left.

Never Fight Alone. Play solo or with a friend in local split-screen co-op, or online co-op. Battle alongside your friends anywhere with cross-play between and PC.

Explore Sera. Skim across glaciers, sail over deserts and descend into sunken ruins to discover the largest and most diverse Gears world ever created.

Visual Showcase: Play every mode in 4K Ultra HD resolution with stunning HDR at a smooth 60 frames per second.

Just the Beginning: Additional features, co-op and competitive modes still to be announced.

4K Ultra HD, HDR ja 60 kuvaa sekunnissa ovat tietysti mukana, mutta vaikuttaisi siltä, että jonkinsuuntaista avoimempaa maailmaa olisi myös tulossa tutkittavaksi. Myös yhteistyöpelillä näyttää olevan iso painopiste. Pisteet myös naispääosalle tähän toiminnantäyteiseen adrenaliinisotimiseen.

Odotettavissa on, että kesän :ssa saamme lisää tietoa pelistä, ja hyvällä onnella myöskin julkaisupäivän!

Lähde: Daily Star

Kommentoi

NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja

NZXT Signal

Laitevalmistaja on lanseerannut kaksi uutta videon kaappauskorttia Signal 4K30 ja HD60 sekä näihin yhteensopivan chat-kaapelin.

Signal -kaappauskortit tarjoavat sisällöntuottajille ja striimaajille edullisen tavan päästä alkuun. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, toimivat USB Gen 2.0 ja HDMI -liittimien avulla ja niihin voi liittää haluamansa konsolin, kameran tai tietokoneen. Laite on myös yhteensopiva videokaappaukseen soveltuvien sovelluksien kuten OBS:n kanssa.

4K30

4K30 on erityisesti korkealaatuiseen striimaukseen suunnattu laite. Se tukee resoluutiota 30 fps:n ruudunpäivitysnopeudella ja laatua 60 fps:n nopeudella. 1400p laatu takaa 144 fps ja 1080p laatu 240 fps:n nopeuden. Hintaa 4K30 laitteelle kertyy 199,99 euroa.

HD60

HD60 on puolestaan ideaali Twitch ja YouTube Live -striimauksiin 1080p:n resoluution ja 60 fps:n nopeudella. Laite soveltuu erityisesti edellisen sukupolven konsoleille, Switchille tai kameralle, jossa on HDMI-liitin. Hintaa HD60 laitteella kertyy 149,99 euroa.

Lisäksi on lanseerannut erityisesti Signal -laitteille yhteensopivan chat-kaapelin, joka on 2 metriä pitkä ja sen avulla käyttäjät voivat kuulla konsolin äänen ja samalla nauhoittaa ääntä äänikortista. Kaapelille hintaa kertyy 9,99 euroa.

Laitteet ja kaapeli tulevat Euroopan markkinoille kesäkuun 30. päivä.

Kommentoi

Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyi Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Yli 130 vuoden osaamisella menestynyt huippumerkki Kubota edustaa japanilaista näkemystä maatalouskaluston ja välineistön saralla. Kubotan arvostettu osaaminen on nyt saapunut osaksi Farming Simulator 22 -peliä. Pelilaajennus sisältää peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta täydentämään olemassa olevaa valikoimaa.

Valikoiman lippulaivamallina on Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa maaseutukonttorissa konsanaan. M8 on Kubotan tähän asti suurin traktorimalli ja sen valtava ohjaamo tarjoaa kattavan näköalan ympäristöön. Huippumallin ohella mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden vauhdikkaiden menopelien avulla matka taittuu nopeasti ja ketterästi haastavassakin maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-vaatteita ja asusteita. Tänään julkaistun Kubota Pack -lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

on saatavilla PlayStation 5, Xbox Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi