Gears Of War 5:stä valunut tietoa ennen E3 Kommentit pois päältä artikkelissa Gears Of War 5:stä valunut tietoa ennen E3

Viime vuoden :ssa oli puhetta Gears Of Warin viidennestä osasta, mutta sen jälkeen siitä ei ole juurikaan ollut puhetta tai julkaisupäivää. Väitetysti Microsofilta on vuotanut salainen dokumentti, missä puhetta olisi 5:n ilmestymisestä sekä Xboxille, että :lle vielä vuonna 2019.

Pelin kuvaus paljastaa:

The world is crumbling. Humanity’s reliance on technology has become their downfall and enemies are uniting to wipe out all survivors. As Kait you must across the biggest, most beautiful Gears world to uncover the origins of the Locust, and fight with your to protect what’s left.

Never Fight Alone. Play solo or with a friend in local split-screen co-op, or online co-op. Battle alongside your friends anywhere with cross-play between One and PC.

Explore Sera. Skim across glaciers, sail over deserts and descend into sunken ruins to discover the largest and most diverse Gears world ever created.

Visual Showcase: Play every mode in Ultra HD resolution with stunning HDR at a smooth 60 frames per second.

Just the Beginning: Additional features, co-op and competitive modes still to be announced.

Ultra HD, HDR ja 60 kuvaa sekunnissa ovat tietysti mukana, mutta vaikuttaisi siltä, että jonkinsuuntaista avoimempaa maailmaa olisi myös tulossa tutkittavaksi. Myös yhteistyöpelillä näyttää olevan iso painopiste. Pisteet myös naispääosalle tähän toiminnantäyteiseen adrenaliinisotimiseen.

Odotettavissa on, että kesän :ssa saamme lisää tietoa pelistä, ja hyvällä onnella myöskin julkaisupäivän!

Lähde: Daily Star

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Division Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla Android-mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi