GeForce RTX 3070 -näytönohjaimen julkaisua viivästytetään lokakuun lopulle Kommentit pois päältä artikkelissa GeForce RTX 3070 -näytönohjaimen julkaisua viivästytetään lokakuun lopulle

GeForce RTX 3070

on ilmoittanut viivästyttävänsä edullisimman RTX 30 -sarjan näytönohjaimen GeForce RTX 3070 julkaisua lokakuun lopulle.

Syynä viivästymiselle on aiempien RTX 30 -korttien loppuminen julkaisun yhteydessä. Nvidia haluaa varmistaa, että kortteja on tarpeeksi saatavilla.

GeForce RTX 3070 tulevat myyntiin lokakuun 29. päivä.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja Sega ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja OSX:lle.

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO päivittyy isosti uuden rundownin myötä torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO päivittyy isosti uuden rundownin myötä torstaina

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven moninpeli kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden rundownin tämän viikon torstaina lokakuun 22. päivä.

Järjestyksessään pelin neljäs rundown kantaa nimeä Contact ja se tuo peliin kehittäjän mukaan merkittäviä muutoksia. Muutoksien odotetaan miellyttävän sekä pelin veteraaneja, että uusia pelaajia. Uusien aseiden ja tavaroiden lisäksi Contact tuo myös peliin täysin uuden aluetyypin nimeltään Datacenter sekä uuden vihollistyypin.

Kolmannen Vessel -rundownin pelaajat joutuvat läpäisemään tavoitteensa piakkoin, sillä torstaina ilmestyvä rundown pyyhkii aiemman kartan tyystin.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

Rundow 004: Contact ilmestyy lokakuun 22. päivä. GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä :lle.

Kommentoi