Generation Zero päivittyy tukikohdilla – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Generation Zero päivittyy tukikohdilla – katso uusi traileri

Generation Zero

Ruotsalaisstudio Systemic Reactionin kehittämä avoimen maailman selviytymistä ja toimintaa yhdistelevä on päivittymässä Base Assault -nimisen lisäsisällön myötä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Base Assault on ilmainen päivitys, joka tuo peliin tukikohtia sekä selviytyjille, että vastustajan konearmeijalle. Mukana on myös lisätehtäviä sekä muuta uutta sisältöä.

Päivityksen tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä, mutta peli on saatavilla 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi