Ghost Recon Breakpoint sai kaksi näyttävää traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Ghost Recon Breakpoint sai kaksi näyttävää traileria

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin uusi oikeilla näyttelijöillä kuvattu mainosvideo esittelee Auroan kuvankaunista saarta ja sen huipputeknistä ympäristöä lupauksilla paremmasta tulevaisuudesta. Auroan saarella on turvallista asua ja sen terveydenhoito on huipputasoa. Saari ei kärsi liikakansoituksesta, saasteista, kuivuudesta, sodasta tai diktatuurista. Auroa on tulevaisuuden paikka, joka on kuin paratiisi päällä maan.

Ghost Recon Breakpoint -pelin toisessa videossa edetään kuitenkin astetta pidemmälle. Itseohjautuvat lennokit ovat vieneet maailman uudelle osaamisen tasolle ja samalla muodostaneet uudenlaisia uhkia. Sodankäynnin välineistä on tullut myös poliittisesti masinoituja työkaluja ja samalla uhka tavalliselle kansalaiselle.

Pelin beetatestiversio on saatavilla sekä PlayStation 4- ja One -pelikonsoleille että :lle 26.-29. syyskuuta välisenä aikana.

’s Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla.

’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja One -pelikonsoleille, :lle että Stadia -pelipalvelulle 4. lokakuuta 2019. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun. Pelin Gold-, Ultimate- tai keräilijänversion omistajat pääsevät nauttimaan pelistä kolme päivää etuajassa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi