Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta

Hollywoodin näyttelijälakko on nyt ohi, ja -elokuvan tähdet ovat alkaneet käyttää sosiaalista mediaa eilisen trailerin julkistamisen edistämiseen.

Franchiseen uusi tulokas Kumail Nanjiani oli yksi ensimmäisistä, joka ilmaisi innostuksensa elokuvaa kohtaan, muistellen ensimmäistä kertaa, kun hän katsoi alkuperäistä vuodelta 1984 peräisin olevaa elokuvaa. Hän kirjoitti:

”Tuntui siltä, kuin joku olisi tehnyt elokuvan juuri minulle”, mutta ilmaisi sitten, että Frozen Empire ottaa vaikutteita -animaatiosarjasta. Hän jakoi, että animoitu sarja oli ”viitekohta” elokuvan tekijöille.

”Olen suuri The Real -fani (animaatiosarja), ja tuo sarja oli tämän elokuvan viitekohta. Elokuvaohjaajat halusivat tehdä pitkän jakson animaatiosarjasta. Joten jos rakastat tuota sarjaa niin kuin minä, ota se ilolla vastaan.”

Frozen Empire -teaser-trailerin vastaanotto on tähän mennessä ollut erittäin myönteinen, ja monet ylistävät sitä, että kyseessä näyttää olevan tuore lähestymistapa lähes 40 vuotta vanhaan franchiseen

Ghostbusters -elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, Ghostbusters: Frozen Empire saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts. Elokuvan ohjauksesta vastaa Gil Kenan.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta:

Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki

-elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta:

Tulevan Zelda -elokuvan ohjaaja haaveili pestistään jo vuonna 2010 Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Zelda -elokuvan ohjaaja haaveili pestistään jo vuonna 2010

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

ilmoitti live-action Legend of Zelda -elokuvasta, jossa ohjaajana toimii Wes Ball. Tämä oli ilmeisesti tilaisuus, jota Ball on toivonut jo pitkään, jos vuoden 2010 twiittiin on lainkaan uskomista.

”Koska minulla ei koskaan ollut toivoa ohjata sitä… seuraava suuri mo-cap Avatarin kaltainen elokuva pitäisi olla… THE ”, Ball kirjoitti X/Twitterissä jo vuonna 2010.

Ball on saavuttanut menestystä Maze Runner -elokuvilla, jotka julkaistiin vuosina 2014, 2015 ja 2018. Hän toimii myös ohjaajana elokuvassa Kingdom of the Planet of the Apes, joka on määrä julkaista vuonna 2024. Näiden projektien menestys näyttää riittäneen saamaan hänet yhden kaikkien aikojen halutuimmista projekteista pelihistoriassa.

Nintendo tuo viimein valkokankaille Legend Of Zelda -elokuvan live-action-muodossa lukuisten huhumyllyjen jälkeen.

Nintendo jakoi virallisen ilmoituksen sijoittajille, mutta yksityiskohdat ovat vielä melko niukahkoja. Elokuvan tuottajina toimivat Nintendon Shigeru Miyamoto ja Arad Productionsin puheenjohtaja Avi Arad, entinen Marvel Studiosin perustaja ja toimitusjohtaja. Sony Pictures Entertainment vastaa teatterijakelusta sekä elokuvan rahoituksesta yhdessä Nintendon kanssa. Deadline Hollywoodin mukaan Jurassic World -käsikirjoittaja Derek Connolly kirjoittaa käsikirjoituksen.