Ghostbusters VR-peli saapuu myös PSVR2 -laseille Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters VR-peli saapuu myös PSVR2 -laseille

Ghostbusters VR

Pictures ja ovat julkaisemassa uutta VR-peliä myös Sonyn tuleville PSVR2 -VR-laseille. Peli on tulossa myös 2 -laseille.

Pelissä pelaajat pääsevät yhdessä kaverinsa kanssa metsästämään kummituksia leffoista tutuilla hahmoilla. Peli paljastettiin aiemmin tällä viikolla järjestetyllä Meta Quest -pelitapahtumassa.

Tämä on jo toinen Ghostbusters -aiheinen peli, joka on lanseerattu tänä vuonna. Aiemmin maaliskuussa uutisoimme Ghostbusters: Sprits Unleashed -pelistä, joka saapuu :lle ja konsoleille.

Vielä ei ole varmaa milloin VR -peli ilmestyy.

Kommentoi

Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli on saamassa -version mm. Meta Quest -laseille ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Traileri julkaistiin osana hiljattaista Summer Game Fest -tapahtumaa. Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

VR -peli ilmestyy Meta Quest, sekä Steam VR -alustoille tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

Ensimmäinen Assassin’s Creed -aiheinen VR-peli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen Assassin’s Creed -aiheinen VR-peli tulossa

Assassin's Creed: The Ezio Collection

Assassin’s Creed -pelisarja on saamassa ensimmäisen VR-pelinsä kun Assassin’s Creed Nexus ilmestyy ainakin Meta Quest 2 -laseille.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan pelin virtuaalitodellisuudessa aiempien pelien sankarien kuten Ezio Auditore, Kassandra, Connor sekä Haythamin kautta.

Peli tulee sisältämään tuttua hiippailua, kiipeilyä ja tietenkin salamurhailua pelisarjasta tuttujen aseiden kuten ranneterien avulla. Mukana on myös aarteiden etsintää sekä pulmanratkontaa ovien avaamisen muodossa.

Assassin’s Creed Nexus -pelillä ei vielä toistaiseksi ole tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Kommentoi