Taistelu keskipisteessä Godfall -pelin uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelu keskipisteessä Godfall -pelin uudella trailerilla

Godfall

Tuleva toimintaroolipeli on saanut uuden trailerin, jolla pureudutaan siihen miten pelin taistelut toimivat.

Videolla perehdytään kolmeen erilaiseen taistelutyyliin, jossa jokaisessa käytetään erityyppistä asetta. Videolla nähdään myös vilaus co-op tilasta, jossa pelaajat voivat pelata yhdessä kolmen kaverinsa kanssa.

Samalla on myös paljastettu pelin myyntiin tulevat versiot. Valittavana on kolme tasoa Standard, Deluxe ja Ascend -versiot. Deluxe sisältää peruspelin lisäksi pelin ensimmäisen lisäosan kun taas Ascend versiossa saa näiden lisäksi myös kosmeettista lisäsisältöä.

Pelin tarkka julkaisuajankohta on vielä pimennossa, mutta sen pitäisi ilmestyä vuoden loppupuolella -konsolille ja :lle Epic Games Storen kautta.

Kommentoi

Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Immortals Fenyx Rising -toimintapeli on julkaistu – näillä vinkeillä pääset alkuun

Immortals Fenyx Rising

Ubisoft on tänään julkaissut eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailunsä. Samalla se on myös tarjonnut vinkkejä ja neuvoja pelissä etenemiseen.

Kreikkalaisiin jumaltarustoihin syöksyvä Immortal Fenyx Rising -peli vie pelaajat jumalten, hirviöiden ja titaanien maailmaan. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tarjoaa hurjia taisteluita, hauskaa ongelmanratkontaa ja vapaata matkailua värikylläisessä avoimessa maailmassa.

Pelimaailman monet hirviöt ovat useista tarinoista ja legendoista tuttuja. Monet niistä ovatkin tavallisen kuolevaisen mahdin, taitojen ja varusteiden tuolla puolen. Vaikka jumalalliset voimat saattavat luoda vaikutelman helppoudesta ja kuolemattomuudesta, on hyvä muistaa, että myös monet vastukset ovat vahvoja ja vaarallisia. Myös monet pulmakohdat vaativat tarkkaa oivalluskykyä tai oikeita taitoja käyttöönsä.

Peliä ja siinä etenemistä helpottamaan on Ubisoft koostanut joukon vinkkejä, joilla jokainen pääsee alkuun helposti. Tällä tietopaketilla itse kukin voi kokea jumalallisen mahdin voiman ja nujertaa viholliset helpommin.

Mikäli jokin hirviö tai vihollinen tuntuu erityisen haastavalta, apua Kultaisen saaren myyttisten olentojen nujertamiseen löytyy täältä.

Peli on myös täynnä erilaisia asioita ja ominaisuuksia, joita kaikki pelaajat eivät ole välttämättä huomanneet tai keksineet. Ubisoft on listannut yhdeksän asiaa, joita et tiennyt voivasi tehdä Immortals: Fenyrx Rising -pelissä.

Immortals Fenyx Rising on saatavilla sekä Xbox Series X ja S, Xbox One, Nintendo Switch, ja PlayStation 4 -konsoleille että :lle - ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Amazon Luna-pelipalvelussa.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin

Kovasti odotettua Cyberpunk 2077 -peliä päästään vihdoin pelaamaan ensi viikon torstaina joulukuun 10. päivä. Päästäksesi pelaamaan mahdollisimman nopeasti, pelin voi ladata ennakkoon ja nyt tiedämme milloin näin voi tehdä.

Ennakkoon pelin pääsee lataamaan:

  • Playstation -konsoleilla klo 00.00 joulukuun 8. päivä.
  • Xbox -konsoleilla joulukuun 3. päivä klo 17.00.
  • PC:lle Steam ja -kauppojen kautta joulukuun 7. päivä klo 17.00.
  • PC:lle GOG -palvelun kautta joulukuun 7. päivä klo 12.00.

Peliä pääsee pelaamaan konsoleilla ja PC:llä klo 00.00 joulukuun 10. päivä.

Kommentoi