Good Omens -sarja saa jatkoa – kuvaukset käynnissä Skotlannissa Kommentit pois päältä artikkelissa Good Omens -sarja saa jatkoa – kuvaukset käynnissä Skotlannissa

Good Omens

Kulttiromaaniin perustuva (Hyviä enkeleitä) -sarja on saamassa jatkoa ja uutta kautta kuvataan parhaillaan Skotlannissa.

Good Omens perustuu Terry Pratchettin ja Neil Gaimanin kansainväliseen bestseller-romaaniin, joka kuvaa ihmisten keskuudessa elävien enkeli Aziraphalen ja demoni Crowleyn kummallista ystävyyttä. Kaverukset ovat eläneet maailmassa aivan sen alusta lähtien ja päättävät palata takaisin helppoon elämäänsä, kun ennustettu maailmanloppu tyrehtyy.

Uuden kauden päärooleissa nähdään tutut Michael Sheen (Quiz, Staged) ja David Tennant (Des, Staged). Mukana ovat myös Paul Adeyefa (Bancroft, Ransom), Michael McKean (This Is Spinal Tap, Better Call Saul), Gloria Obianyo (Dune, High Life), Miranda Richardson (Stronger, Rams), Maggie Service (Quiz, Red Dwarf XI), Reece Shearsmith (Inside No. 9, The League of Gentlemen) sekä Nina Sosanya (Red Joan, Killing Eve, Last Tango in Halifax, Screw).

Sarjan tuottajana jatkaa Neil Gaiman, joka myös toimii showrunnerina yhdessä ohjaaja Douglas Mackinnonin kanssa. Gaimanin lisäksi käsikirjoittajan toimii John Finnemore. Sarjan uuden kauden tuottajatahoina toimivat , , sekä .

Paper Girls -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Paper Girls -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Paper Girls

on julkaissut tulevasta -sarjastaan ensimmäisen trailerin. Kahdeksan osainen sarja saapuu -palveluun heinäkuun 29. päivä.

Kulkiessaan tavanomaista jakelureittiään Halloweenin jälkeisenä aamuna vuonna 1988 neljä lehiten jakelijaa, Erin, Mac, Tiffany ja KJ, päätyvät taistelevien aikamatkustajien ristituleen. Hetki muuttaa heidän elämänsä pysyvästi: tulevaisuuteen joutuneiden tyttöjen on keksittävä keino palata takaisin menneisyyteen.

Tulevaisuudessa heidän on kohdattava aikuiset versiot itsestään, joiden elämät ovat kaikkea muuta, kuin he menneisyydessä olivat kuvitelleet. Samalla militantti aikamatkustajaryhmä Old Watch on heidän kannoillaan. Ryhmä on kieltänyt aikamatkustuksen pysyäkseen itse kiinni vallan kahvassa. Selviytyäkseen tyttöjen on voitettava erimielisyytensä ja opittava luottamaan toisiinsa mutta myös itseensä.

Paper Girls perustuu Brian K. Vaughanin kirjoittamiin ja Cliff Chiangin kuvittamiin suosittuihin graafisiin romaaneihin.

Sarjan pääosia tähdittävät Camryn Jones (Tiffany Quilki), Riley Lai Nelet (Erin Tieng), Sofia Rosinsky (Mac Coyle) ja Fina Strazza (KJ Brandman). Lisäksi sarjassa näyttelevät Ali Wong, Nate Corddry ja Adina Porter.

Paper Girls -sarja saapuu Prime Video -palveluun heinäkuun 29. päivä.

Uusi Blade Runner -sarja kehitteillä Amazonin toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Blade Runner -sarja kehitteillä Amazonin toimesta

Blade Runner 2049

Amazon on parhaillaan tuottamassa jatkoa -elokuvalle ja tuleva sarja kantaa nimeä .

Sarjan käsikirjoittajana toimii Silka Luisa (Shining Girls) sekä tuotannosta, että ohjauksesta vastaa Ridley Scott. Scott on vihjaillut myös tulevasta tv-sarjasta, joka saattaisi myös saapua Amazon Studiosin kautta.

Nähtäväksi jäänee pääseekö Blade Runner 2049 leffan ohjannut Dennis Villeneuve ohjaamaan haluamaansa jatko-osaa elokuvalle.