Google haastoi Epic Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetyn oman maksujärjestelmän vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa Google haastoi Epic Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetyn oman maksujärjestelmän vuoksi

Google

on haastanut Gamesin oikeuteen Fortnite -pelissä käytetystä sisäisestä maksujärjestelmästä.

Omaa maksujärjestelmää käyttäessä Games jätti maksamatta 30% tuotoista Googlelle. Fortnite poistettiin Play Storesta viime vuoden elokuussa ehtojen rikkomisen vuoksi. Miljoonilla Android -käyttäjillä on kuitenkin peli asennettuna ja Epicin maksujärjestelmä on edelleen käytössä.

Toisin kuten Applen App Storessa, Android kehittäjien ei välttämättä tarvitse käyttää Play Storea sovellustensa jakeluun. Jos sovellus on kuitenkin jaettu Play Storen kautta, täytyy sen tuloista maksaa osuus Googlelle.

hakee korvauksia menetetyistä kuluista, jonka suuruus ei ole parhaillaan tiedossa.

haastoi Googlen oikeuteen viime vuonna kun poistettiin Play Storesta. on taistellut myös Applen kanssa oikeudessa ja se tuomittiin hiljattain maksamaan korvauksia menetyistä tuloista Applelle.

Oikeusjutusta kertoi ensimmäisenä mm. ZDNet -sivusto.

Kommentoi

Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on GTA:n tappaja Crime Boss -peli – katso ensimmäinen traileri

505 Games ja Games ovat julkaisemassa uutta ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä nimeltään Crime Boss: Rockay City. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

90-luvun toimintaleffoja tapaan tähtinäyttelijöitä vilisevässä pelissä pelaajat pääsevät suorittamaan Grand Theft Auto -peleistä tuttuja keikkoja (heists). Peli ammentaa myös selkeästi Payday -pelisarjasta.

Pelissä nähdään mm. Michael Madsen (Kill Bill, Reservoir Dogs), Chuck Norris, Danny Trejo, Vanilla Ice, Kim Basinger, Damion Poiter sekä Michael Rooker.

Crime Boss: Rockay City ilmestyy PC:lle Games Storen kautta maaliskuun 28. päivä 2023. Vielä ei ole varmaa saapuuko peli konsoleille.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

Red on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa The päähahmon Geralt of Rivian osaksi peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

The 3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi