Gotham Knights -pelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Gotham Knights -pelistä saatiin uusi traileri

Gotham Knights

julkaisee vihdoinkin Gotham Knights -pelin lokakuussa PC:lle sekä uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Avoimen maailman toimintaa ja roolipeliä yhdistelevästä pelistä tulee löytymään yksinpelin lisäksi myös co-op tila. Tarina alkaa Bruce Waynen ilmeisestä kuolemasta, jonka jälkeen Batgirl, Nightwing, Red Hood sekä Robin joutuvat suojelemaan Gothamia pahiksilta.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2020 ja sen piti ilmestyä jo viime vuoden puolella. Pelin julkaisua kuitenkin viivästetiin tämän vuoden puolelle. Pelin piti alunperin ilmestyä myös PlayStation 4 ja One -konsoleille, mutta näistä konsoliversioista on sittemmin luovuttu.

ilmestyy lokakuun 25. päivä PC:lle sekä ja sekä -konsoleille.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi