Gran Turismo 7 tulee sisältämään yli 400 autoa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Gran Turismo 7 tulee sisältämään yli 400 autoa – katso uusi traileri

Gran Turismo 7

Ensi vuoden puolelle lykätty ajopeli 7 tulee sisältämään yli 400 pelattavaa autoa. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Peli tulee sisältämään kustomoitavia autoja niin menneisyydestä, nykyisyydestä kuin tulevaisuudestakin. Suurin osa autoista ei ole aluksi saatavilla, vaan ne täytyy ansaita ajamalla.

Verraten aiempiin Gran Turismo -pelisarjan versioihin vuonna 2017 :lle ilmestynyt Sport sisälsi 324 peliä ja puolestaan vuonna 2013 :lle ilmestynyt 6 -peli sisälsi huimat 1197 automallia.

7 ilmestyy yksinoikeudella 5 -konsolille 2022.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022

Cyberpunk 2077

2077 -pelin julkaisusta tulee pian kuluneeksi vuosi ja peliä on korjattu ontuneen julkaisun jälkeen vaihtelevaan tahtiin. Nyt kehittäjä REDin toimitusjohtaja Adam Kiciński on kertonut antamassaan haastattelussa pelin tulevista päivityksistä.

Syyskuussa ilmestynyt 1.31 -päivitys tulee olemaan viimeinen mitä peliin saadaan tämän vuoden puolella. Sen lisäksi kehittäjä tulee hyppäämään version 1.4 yli ja ensi vuoden alussa peliin saadaan merkittävämpi 1.5 päivitys.

2077 -peli on saatavilla 5, Playstation 4, ja S sekä One -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee alkuvuodesta 2022.

Kommentoi

Joulukuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon – luvassa mm. Godfall ja Mortal Shell Kommentit pois päältä artikkelissa Joulukuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon – luvassa mm. Godfall ja Mortal Shell

Godfall

Kuten jo monena edellisenä kuukautena, myös joulukuun ilmaiset PS Plus -pelit on vuodettu ennakkoon julki. Luvassa on Godfall, Mortal Shell sekä Lego DC Super-Villains.

Huhujen taustalla on jälleen Dealabs foorumin käyttäjä, joka on onnistuneesti paljastanut myös syyskuun, lokakuun ja marraskuun PS Plus -pelit.

on viime vuonna ilmestynyt toimintaroolipeli, jossa fantasiamaailma jakautuu maan, veden ja ilman elementteihin. Pelaajat omaksuvat Knight’s Order jäsenen roolin ja yrittävät pysäyttää maailmanlopun. Kyseessä on pelin Challenger Edition -versio.

Mortal Shell on myöskin viime vuonna ilmestynyt kolmannesta persoonasta kuvattu toimintaroolipeli, joka keskittyy lähitaisteluun. Pelaajat joutuvat testaamaan tarkkuuttaan haastamalla erilaisia vastustajia. Päihittäessään näiden kuoren (shell) voi ottaa haltuunsa. Jokaisella kuorella on omanlaisensa pelityyli.

Lego DC Super-Villains on puolestaan toimintaseikkailu perheen pienemmille. Siinä seikkaillaan aiemmista Lego -peleistä tuttuun tapaan kolmannesta persoonasta DC -universumista tutuilla hahmoilla kuten The Joker ja Harley Quinn.

Kommentoi