Green Hell -selviytymispelin seuraava lisäosa myöhästyy Kommentit pois päältä artikkelissa Green Hell -selviytymispelin seuraava lisäosa myöhästyy

Green Hell -viidakkoselviytymispelin seuraavan ja viimeisen lisäosan Spirits of Amazonia julkaisu viivästyy toistaiseksi määräämättömään ajankohtaan. Syyksi viivästymiselle kehittäjä CreepyJar kertoo lisäosan viimeistelyn vaativan aiempaa ennakoitua enemmän aikaa.

Järjestyksessään pelin kolmannen ja viimeisen lisäosan on määrä sijoittua pelin varsinaisen tarinan edeltävään aikaan.

Äärimmäiseen realismiin pyrkivä peli sijoittuu Amazonin sademetsään, jossa pelaajat joutuvat selviytymään ankarissa olosuhteissa, joissa vaara vaanii jokaisen nurkan takana.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 :lle Steamin Early Accessin kautta. Sen lopullinen versio ilmestyi vuonna 2019 ja Switch -konsolille peli saapui vuonna 2020. Peli on saatavilla myös Playstation 4 ja One -konsoleille. -versio on myös parhaillaan tekeillään.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, ja S, Playstation 4 sekä One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi