Gwent saa täysin uuden yksinpelin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Gwent saa täysin uuden yksinpelin tänä vuonna

Gwent

The Witcher 3 ja -pelien kehittäjä on parhaillaan kehittämässä uutta -peliä, joka kantaa työnimeä .

Peli tulee olemaan täysin uusi ja eroamaan aiemmasta digitaalisesta korttipelistä. Gwent on alunperin -pelistä, jossa se toimii omana minipelinään. Gwentissä pelaajat taistelevat toisiaan vastaan valitsemalla erilaisia kortteja pakastaan.

Vuonna 2018 Gwent -pelistä julkaistiin spin-off roolipeli nimeltään The Witcher Tales: Thronebreaker.

Alustavasti Project Golden Nekker julkaistaan tämän vuoden loppupuolella.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin jatko-osan kehitys alkaa ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin jatko-osan kehitys alkaa ensi vuonna

Cyberpunk 2077

on ilmoittanut hiljattaisessa tuloskatsauksessaan aloittavansa -pelin jatko-osan kehittämisen ensi vuonna. Kehitys alkaa tulevan Phantom Liberty -lisäosan julkaisun jälkeen.

Jatko-osan kulkee parhaillaan nimellä Project Orion ja sen kehityksestä vastaa CD Projektin uudet Bostonin ja Vancouverin studiot.

Phantom Liberty tulee olemaan tarinaltaan vakoojatrillerimäinen ja siinä päähahmo V auttaa Idris Elban näyttelemää FIA-agenttia Solomon Reed. Myös Keanu Reevesin näyttelemä Johnny Silverhand tekee paluun lisäosassa.

Phantom Liberty on tulossa tänä vuonna ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Näin upealta Cyberpunk 2077 näyttää uusilla RTX-korteilla ja Overdrive ominaisuudella Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta Cyberpunk 2077 näyttää uusilla RTX-korteilla ja Overdrive ominaisuudella

Cyberpunk 2077

on tuomassa -peliin uuden Overdrive -tilan, joka hyödyntää Nvidian uusimpien 40-sarjan näytöohjaimien ominaisuuksia. Voit katsoa alta videoin kuinka upelta uusi tila näyttää.

Aiemmin täysin reaaliaikainen säteenseuranta, eli polkuseuranta (path tracing) on äärimmäisen raskasta näytöohjaimelle ja ei ole ollut mahdollista aiemmilla näytönohjaimilla. Nyt kuitenkin uusien näytönohjaimien tehot tuovat tämän ominaisuuden mahdolliseksi.

Nyt jokainen neonvalo, katulamppu, mainostaulu ja auton ajovalo on valjastettu säteenseurannalla valaisten seiniä, ohikulkevia autoja, jalankulkijoita ja muita esineitä. Globaalin valaistuksen ansiosta pelin jokainen objekti tuottaa pehmeän varjon pinnoille.

Overdrive -ominaisuus ilmestyy Cyberpunk 2077 -peliin :illä ensi viikolla huhtikuun 11. päivä. Voit lukea enemmän aiheesta täältä.

Kommentoi