Half-Life: Alyx paljastettiin – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life: Alyx paljastettiin – katso ensimmäinen traileri

Half-Life: Alyx

ilmoitti alkuviikosta paljastavansa uuden --pelinsä. Lupaus on lunastettu ja tässä on pelin ensimmäinen traileri.

Varsin vaikuttavan näköisellä trailerilla nähdään hieman hiippailua, toimintaa sekä hanskat joilla voi kätevästi napata tavaroita tai aseita etäältä. Mukana on myös tuttuja hahmoja kuten aiemmissa sarjan peleissä nähty mystinen G-Man.

: Alyx on Valven ensimmäinen ison budjetin VR-peli ja ensimmäinen uusi peli Half-Life -sarjassa sitten vuonna 2004 ilmestyneen Half-Life 2 -pelin.

Half-Life: Alyx ilmestyy maaliskuussa 2020 Steam -palveluun, jossa se on parhaillaan ennakkotilattavissa 10% alennuksella. Peli on yhteensopiva , , , Oculus sekä -VR-laitteilla.

Mikäli satut omistamaan Valve Index -VR-laitteiston saat pelin täysin ilmaiseksi. Modaajille on pelin myötä luvassa herkkua, sillä mukana tulee myös The Source 2 SDK -paketti.

Beat Saberiin saapui Daft Punk-musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saberiin saapui Daft Punk-musiikkipaketti

Beat Saberin odotettu -paketti on vihdoin täällä, ja se sisältää 10 legendaarisen elektronisen duon ikonista kappaletta.

Viipaloi tiensä läpi hiteistä kuten ”Around the World”, ”Harder, Better, Faster, Stronger” ja ”Get Lucky”. Paketti maksaa 12,90€, ja yksittäiset kappaleet ovat saatavilla 1,99€ kappale.

Hauskuushan ei nimittäin pääty vielä tähän. Uisin päivitys tuo myös parannetun haptiikan -sarjaan. - ja -pelaajat kokevat merkittävimmän päivityksen laajojen, äänikelojen moottoreiden ansiosta. Nämä uudet haptiikat luovat realistisemman ja tekstuurisemman tunteen, tehden jokaisesta iskusta immersiivisemmän. Jopa Quest 2 -pelaajat huomaavat joitain haptiikkaparannuksia.

On kuitenkin pieni pettymys: Daft Punkin Tron: Legacy -ääniraita ei sisälly pakettiin lisenssirajoitusten vuoksi. Kuitenkin mukana olevat 10 kappaletta kattavat duon uran, tarjoten upean valikoiman -faneille.

Lähde: RoadtoVR

Maaliskuun kiehtovimmat peliuutuudet VR-pelaajille Kommentit pois päältä artikkelissa Maaliskuun kiehtovimmat peliuutuudet VR-pelaajille

VR

Virtuaalitodellisuuden maailma laajenee jatkuvasti uusilla ja jännittävillä pelijulkaisuilla, jotka tarjoavat pelaajille mahdollisuuden astua uusiin ulottuvuuksiin ja seikkailla aivan uusissa maailmoissa. Tässä artikkelisarjassamme esittelemme teille, rakkaat lukijamme, parhaat ja mielenkiintoisimmat -pelijulkaisut kuluvalle kuukaudelle.

Olitpa sitten kokenut virtuaalipelaaja tai vasta-alkaja, löydät varmasti jotain kiinnostavaa ja ainutlaatuista jokaisesta kuukausittaisesta listauksestamme.

Paint The Town Red (Quest, Steam, PSVR 2)

Julkaisu 14.3.2024

Kaksi vuotta sitten alunperin South East Games:in julkaiseman kutsuu itseään ”kaaottiseksi” ensimmäisen persoonan lähitaistelupeliksi, jossa on vokseligrafiikkaa. Peli sijoittuu eri aikakausiin ja paikkoihin, ja vihollisia ”voidaan lyödä, hakata, potkia, puukottaa ja viipaloida täysin dynaamisesti käyttämällä melkein mitä tahansa, mikä ei ole naulattu kiinni.”

Max Mustard (Quest, Steam)

Julkaisu 21.3.2024

Toast Interactive studio tunnettiin aiemmin huonekävelysimulaattoristaan, mutta nyt se suuntaa kohti jotain uutta: VR-tasohyppelypeliä. Heidän tuleva Max Mustard -peli yhdistää ensimmäisen ja kolmannen persoonan tasohyppelyn luoden yllättävän mutta miellyttävän muutoksen. On jo jonkin aikaa tiedetty, että Toast Interactive on kehittämässä jotain ”paljon kunnianhimoisempaa”, mutta en usko kenenkään arvanneen sen olevan Max Mustardin kaltainen kokemus.

Little Cities: Bigger! (PSVR 2)

Julkaisu 12.3.2024

¨¨ -pelin paranneltu VR-kaupunkisimulaattori saapuu PSVR 2:lle ensi kuussa. Purple Yonderin kehittämä Little Cities: Bigger! sisältää kaikki aiemmin Questille julkaistut päivitykset – Sandbox -tilan, Snowy Islands -lisäosan, Attractions ja Little Citizens -ominaisuudet. Julkaisija nDreams vahvistaa, että PSVR 2 -versiossa on paranneltu kuvataajuus, 4K-tarkkuus, silmäseuranta ja haptisen palautteen tuki.

Medieval Dynasty New Settlement (Quest)

Julkaisu 28.3.2024

Sukella uuteen maailmaan ”Medieval Dynasty New Settlement” -pelin myötä. Tämä VR-spin-off-peli yhdistää saumattomasti hiekkalaatikon, roolipelin, simulaation ja tutkimisen elementtejä. Pelaaja astuu henkeäsalpaavan keskiaikaisen maailman keskelle, jossa hänen edessään on monumenttimainen tehtävä: perustaa ja kehittää kukoistava asutus ja aloittaa dynastiansa.


Päähenkilönä keskityt selviytymistaisteluun, resurssien keräämiseen ja kunnianhimoiseen dynastian luomiseen. VR-teknologian immersiivisten ominaisuuksien avulla osallistut fyysisesti rakennusten rakentamiseen, ruoanlaittoon, metsästykseen ja viljelykseen hedelmällisillä pelloilla. Tämän kaiken ja paljon muun tekeminen varmistaa, että koet tyytyväisyyden katsellessasi asutuksesi nousevan vaatimattomasta alusta majesteettiseksi keskiaikaiseksi keskukseksi.

Mixture (Quest 2, PSVR 2)

Julkaisu 1.3.2024


Pelissä ”Mixture” ohjaat samanaikaisesti kahta hahmoa. Toinen on Sola, pieni sirppikätinen yöperhosritari, ja toinen on Sepharios, mestarialkemisti. Pelaat Sephariona huonetilassa seisten ja katsot alaspäin Solaa, joka liikkuu ympäristössä.

Lähde: UploadVR.com