Half-Life: Alyx paljastettiin – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life: Alyx paljastettiin – katso ensimmäinen traileri

Half-Life: Alyx

ilmoitti alkuviikosta paljastavansa uuden Half-Life: Alyx -VR-pelinsä. Lupaus on lunastettu ja tässä on pelin ensimmäinen traileri.

Varsin vaikuttavan näköisellä trailerilla nähdään hieman hiippailua, toimintaa sekä hanskat joilla voi kätevästi napata tavaroita tai aseita etäältä. Mukana on myös tuttuja hahmoja kuten aiemmissa sarjan peleissä nähty mystinen G-Man.

on Valven ensimmäinen ison budjetin VR-peli ja ensimmäinen uusi peli Half-Life -sarjassa sitten vuonna 2004 ilmestyneen 2 -pelin.

ilmestyy maaliskuussa 2020 Steam -palveluun, jossa se on parhaillaan ennakkotilattavissa 10% alennuksella. Peli on yhteensopiva Index, HTC Vive, Rift, Oculus Quest sekä Windows Mixed Reality -VR-laitteilla.

Mikäli satut omistamaan Index -VR-laitteiston saat pelin täysin ilmaiseksi. Modaajille on pelin myötä luvassa herkkua, sillä mukana tulee myös The Source 2 SDK -paketti.

Kommentoi

Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla

Half-Life 2

Valven pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevät Portal -pelit ilmestyivät aiemmin tällä viikolla Switch -konsolille. Pitkään ei ehtinyt kulua kun modaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä merkkejä Half- 2 -pelistä ja saivatkin sen toimimaan.

Kokoelma sisältää Half- 2 -pelin kokonaisuudessaan, poislukien kartat sekä musiikit. Modaaja OatmealDomen mukaan tiedostot saattavat olla jäänteitä Shield -versiosta.

Temppu onnistuttiin tekemään alkuperäisten karttojen sekä modatun Switch -konsolin avulla.

on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi

Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille

Portal: Companion Collection

on nyt julkaissut suositut kolmiulotteiset Portal -pulmanratkontapelit Nintendo Switch -konsoleille. Voit katsoa Portal: Companion Collection -kokoelman trailerin alta.

Portal: Companion Collection -kokoelmaan sisältyy ja Portal 2. Mukana on myös jälkimmäisen pelin co-op ominaisuudet. Pelien Switch käännöksen taustalla on ollut Nvidia Lightspeed Studios -kehittäjä.

Portal: Companion Collection -kokoelma on saatavilla Nintendo Switch -konsolille.

Kommentoi