Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin

Xbox Series X x Halo Infinite

on julkaissut Gamescom -tapahtuman yhteydessä liudan Halo -aiheisia tuotteita kuten erityisen Series X - ja ohjainpaketin.

Series X – Infinite Limited Edition Bundle -pakettiin kuuluu Halo Infinite -pelin lisäksi tyylitelty versio Series X -konsolista. Konsolin kyljet on kirjailtu pelin tyylisillä paneeleilla sekä kulta- ja tähtikuviolla. Pakettiin kuuluu myös ohjain. Rajoitettu erä konsoleita saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä.

Infinite Limited Edition Elite Series 2 -ohjain on puolestaan koreilee pelisarjan päähahmo Master Chiefin värityksissä. Kulunut metallinen vihreä väri, mustat kädensijat ja kullatut koristeet. Ohjaimessa on myös vaihdettavia painikkeita ja säädettävät tattiohjaimet. Rajoitettu erä ohjaimia saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä 199 euron hintaan.

Samalla myyntiin saapuu muiden valmistajien lisälaitteita Infinite -tyyliin koristeltuina. Saatavilla tulee olemaan mm. versio Razerin Kaira Pro -kuulokkeista. puolestaan tarjoilee erityisversion Xboxille suunnatusta kovalevystään, johon uuden Infinite -pelin voi tallentaa.

Kommentoi

Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri

Suosittuun Pipsa Possu -lastenohjelmaan perustuva My Friend Peppa Pig -peli on ilmestynyt :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin

Pelissä pelaajat suunnittelevat ja vaatettavat oman eläinhahmon ja pääsevät Pipsan mukaan moniin seikkailuihin. Pääset auttamaan Sika-isää löytämään silmälasinsa, jäljittämään metsäneläimiä ja leikkimään mutalätäkössä.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

EA Sports on julkaissut uusimman FIFA 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

FIFA 22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi