Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin

Xbox Series X x Halo Infinite

on julkaissut Gamescom -tapahtuman yhteydessä liudan Halo -aiheisia tuotteita kuten erityisen -konsoli ja ohjainpaketin.

Xbox Series X – Limited Edition Bundle -pakettiin kuuluu Halo Infinite -pelin lisäksi tyylitelty versio Xbox Series X -konsolista. Konsolin kyljet on kirjailtu pelin tyylisillä paneeleilla sekä kulta- ja tähtikuviolla. Pakettiin kuuluu myös ohjain. Rajoitettu erä konsoleita saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä.

Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 -ohjain on puolestaan koreilee pelisarjan päähahmo Master Chiefin värityksissä. Kulunut metallinen vihreä väri, mustat kädensijat ja kullatut koristeet. Ohjaimessa on myös vaihdettavia painikkeita ja säädettävät tattiohjaimet. Rajoitettu erä ohjaimia saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä 199 euron hintaan.

Samalla myyntiin saapuu muiden valmistajien lisälaitteita Halo Infinite -tyyliin koristeltuina. Saatavilla tulee olemaan mm. Halo Infinite versio Razerin Kaira Pro -kuulokkeista. puolestaan tarjoilee erityisversion Xboxille suunnatusta kovalevystään, johon uuden Halo Infinite -pelin voi tallentaa.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.