Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä

Emmehän me ole vielä saaneet tarpeeksemme Tylypahkasta? Warner Bros Games ja NetEase Games (Portkey Games) ovat päättäneet julkaista uuden -pelin tulevana kesänä. Harry Potter: Magic Awakened -peli yhdistää strategisia roolipelielementtejä, keräilykortteja ja moninpeliä. Tylypahkaan astutaan ekaluokkalaisena, ja luvassa on taitojen kartuttamista oppitunneilla sekä kaksintaisteluja toisten pelaajien kanssa.

Unohtamatta tietenkään huispausta!

Mukana taikomassa ovat monet Harry Potter -kirjasarjasta tutut hahmot, minkä lisäksi pelaajille esitellään uusia huikean oloisia tyyppejä.

on aiemmin julkaistu ennakkopelaamista varten Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa ja Macaussa. Tänä kesänä uusi Harry Potter -peli tulee vihdoin meille mullekin!

Harry Potter: Magic Awakened on tulevaisuudessa saatavilla iOS:lle, Androidille ja PC:lle, ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Ennakkorekisteröityminen on jo mahdollista!

Katso Harry Potter -pelin traileri:

Vieläkö jaksaa odottaa?

No sanosin, että just ja just.

Kirjoittaja: Tiia Mällinen

Kuvat: Harry Potter: Magic Awakened -nettisivut

Kommentoi

Ja eikun huispaamaan! – uusi Harry Potter -peli julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Ja eikun huispaamaan! – uusi Harry Potter -peli julkistettiin

Hogwarts Legacy oli valtaisa hitti ja lisää iloisia uutisia uuden pelin muodossa on jälleen tulossa Harry Potterin maailmaan sijouttuen.

Tuleva uusi -peli keskittyy huispaukseen, joka on erittäin suosittu noitien ja velhojen maailmassa. Peli on yhteistyössä Unbroken Studiosin ja Portkey Gamesin kehittämä. Harry Potter: Quidditch Champions on itsenäinen kokonaisuus, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea Quidditchin ja muiden luudalla tapahtuvien seikkailujen jännityksen yhdessä ystävien kanssa kilpailullisessa moninpeliympäristössä.

Peliä ei ole vielä julkaistu, joten julkaisupäivää ja sitä, mille kaikille pelikonsoleille se tulee saataville PC:n lisäksi, ei ole vielä ilmoitettu. Kuitenkin peliä on mahdollista testata rajoitetusti, mutta huomaa, että rekisteröityminen ei takaa pääsyä testaajaksi.

Lisätietoa alla olevasta esittelyvideosta:

Kommentoi

Uutta Mortal Kombat -elokuvaa aletaan kuvaamaan kesällä 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombat -elokuvaa aletaan kuvaamaan kesällä 2023

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, milloin jatko-osan kuvaukset alkavat ja yleisen sijainnin, jossa tuotanto toteutetaan.

Kuvausten on määrä alkaa kesäkuussa ja kamerat liikkuvat kohti Australiaa. Tämä ei ole yllättävää, sillä myös Mortal Kombat kuvattiin useissa paikoissa Etelä-Australiassa. Lisäksi kuvaukset kestivät noin kolme kuukautta, mikä tarkoittaa sitä, että jos Mortal Kombat 2 noudattaa tätä aikataulua, sen kuvaukset voisivat olla purkissa syksyyn mennessä.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.


Kommentoi