Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä

Emmehän me ole vielä saaneet tarpeeksemme Tylypahkasta? Warner Bros Games ja NetEase Games (Portkey Games) ovat päättäneet julkaista uuden -pelin tulevana kesänä. Harry Potter: Magic Awakened -peli yhdistää strategisia roolipelielementtejä, keräilykortteja ja moninpeliä. Tylypahkaan astutaan ekaluokkalaisena, ja luvassa on taitojen kartuttamista oppitunneilla sekä kaksintaisteluja toisten pelaajien kanssa.

Unohtamatta tietenkään huispausta!

Mukana taikomassa ovat monet Harry Potter -kirjasarjasta tutut hahmot, minkä lisäksi pelaajille esitellään uusia huikean oloisia tyyppejä.

on aiemmin julkaistu ennakkopelaamista varten Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa ja Macaussa. Tänä kesänä uusi Harry Potter -peli tulee vihdoin meille mullekin!

Harry Potter: Magic Awakened on tulevaisuudessa saatavilla iOS:lle, Androidille ja PC:lle, ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Ennakkorekisteröityminen on jo mahdollista!

Katso Harry Potter -pelin traileri:

Vieläkö jaksaa odottaa?

No sanosin, että just ja just.

Kirjoittaja: Tiia Mällinen

Kuvat: Harry Potter: Magic Awakened -nettisivut

Warner Bros. tuplaa panostuksensa livepalvelupeleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Warner Bros. tuplaa panostuksensa livepalvelupeleihin

artikkelikuva

Warner Bros. Entertainment vahvistaa sitoutumistaan livepalvelupeleihin, mikä merkitsee siirtymistä pois perinteisistä ”kertakäyttöisistä” konsolijulkaisuista. Tätä päätöstä korosti WB Discoveryn pelijohtaja J.B. Perrette äskettäisessä Morgan Stanley -konferenssissa.

Perrette korosti yhtiön aikomusta kehittää pelejä, jotka tarjoavat jatkuvaa osallistumista, antaen pelaajille mahdollisuuden uppoutua virtuaalimaailmoihin, joita luovat franchise't kuten Hogwarts Legacy tai . Hän totesi:

”Sen sijaan että vain julkaistaisiin kertakäyttöinen konsolipeli, miten kehittäisimme pelin… joka on livepalvelu, jossa ihmiset voivat elää ja työskennellä ja rakentaa ja pelata tuossa maailmassa jatkuvasti?”

Vaikka Perrette myönsi AAA-pelimarkkinoiden volatiliteetin, hän ilmaisi luottamuksensa tähän lähestymistapaan. Vaikka äskettäinen Suicide Squad: Kill the Justice League -julkaisu ei täyttänytkään taloudellisia odotuksia, pysyy sitoutuneena livepalvelumalliin.

Lisäksi yhtiö jatkaa olemassa olevien peliensä tukemista säännöllisillä päivityksillä. Esimerkiksi Mortal Kombat 1 sai äskettäin uutta kausisisältöä, mukaan lukien John Cenan äänellä ja hahmona esitetty . Lisäksi fanit voivat odottaa MultiVersus-nimisen Warner Brosin ilmaisen taistelupelin paluuta lähitulevaisuudessa.

Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Mortal Kombat -elokuva on nyt kuvattu

Mortal Kombat

on julkaisemassa uutta -elokuvaa, joka on jatkoa vuoden 2021 HBO Maxille julkaistulle rebootille. Mortal Kombat 2:n tuottaja Todd Garner vahvistaa, että jatko-osan kuvaukset ovat nyt purkissa.

Näyttää siltä, että jatko-osaan on selvästi sujunut nopeasti ja tuotteliaasti. Kuvausten pääosin aloittua marraskuussa 2023, elokuva on edennyt ripeästi, ottaen huomioon Hollywoodin laajat viivästykset suoranaisina seurauksina WGA:n ja SAG-AFTRA:n lakkojen aikana. Ohjaaja Simon McQuoid palasi ohjaamaan jatko-osaa yhdessä Moon Knight -käsikirjoittajan Jeremy Slaterin kanssa. Alkuperäinen elokuva osoittautui jonkinlaiseksi pettymykseksi, mutta The Boys -sarjan tähti Karl Urbanin liittyminen mukaan legendaarisen Johnny Cagen roolissa on antanut faneille enemmän toivoa siitä, että tällä kertaa asiat voisivat olla paremmin.

Hiroyuki Sanada palaa jatko-osassa Scorpionin rooliin, vaikka hän aluksi epäröi vahvistaa osallistumistaan. Kuitenkin viime kuussa julkaistu vilauksen antoi viitteitä siitä, että legendaarinen japanilainen tähti todellakin näyttelee jälleen roolinsa. Mukana ovat myös Shao Khan (Martyn Ford), prinsessa Kitana (Adeline Rudolph) ja fanien suureksi iloksi Quan Chi (Damon Herriman). Lisääntyneet rakastettujen hahmojen määrä vihjaa siitä, että elokuvan tiimi pyrkii tarjoamaan katsojille enemmän siitä, mitä nämä haluaisivat nähdä tällä kertaa.

Edellinen Mortal Kombat elokuva ilmestyi elokuvateattereihin ja HBO Maxiin 16. huhtikuuta 2021.